Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozrobić

Dziwny sms w tel męża...co o tym myślicie

Polecane posty

Gość cozrobić

Chciałam napisać smsa do mojej mamy z telefonu mojego męża bo sama nie mam nic na koncie. W czasie kiedy pisałam smsa przyszedł inny sms o takiej treści: ,,Bardzo Ci dziękuję. Nie wiem co bym zrobiła bez twojej pomocy. Mam nadzieję, że jakoś będe mogla ci się odwdzięczyć. Jeszcze raz wielkie dzięki" i ,,buziak" na końcu. Sms przyszedł z jakiego numeru którego mąż nie miał zapisanego. Przejrzałam szybko historie połączeń i skrzynke odbiorczą i też takiego numeru nie było. Spissałam go na kartkę i schowałam. Sama nie wiem co o tym myśleć. Czy ktoś się pomylił czy mój mąż ma coś na sumieniu....

Gość gość
Głupia ! babo idz do niego i zrób porządekm idiotko!!!!1

Gość gość
na bank cie zdradza. Pewnie ulzyl jakiejs samotnej babie. kopnij go w doope 🖐️

a kto z nas moze wiedziec to? Zapytaj wprost meza . I albo to bedzie prawda albo falsz .Zalezy w co bedziesz chciala wierzyc :-P

Gość buahahaha
na pewno pomógł jej zmienić koło w samochodzie albo nieść zakupy faceci to świnie

Gość gość
A nie mozesz zapytac? "kochanie dostales smsa ale nie masz tego nr,kto to?".

Gość gość
Zapytaj męża. Chociaż ja bym najpierw zadzwoniła do tej baby. Ale nie przedstawiaj sie jako zona cos innego wymysł i w taki sposob aby cos ci wyśpiewała. Ale ej zamiast zapytać chociażby tego meza to tak na forum piszesz... Zrób któreś z tych rzeczy i napisz co wynikło.

Gość cozrobić
mOgłabym się go zapytać wprost ale pewnie się wyprze bo to tylko jeden sms i właściwie nie wiadomo od kogo i do kogo tak na prawdę bo nic jest konkretnie napisane. Kupie jutro starter i napisze pod ten numer smsa. moze dowiem się kto to.

Gość gość
Porozmawiaj z mężem, powiedz, że Cię to nęka, nie nakręcaj się. Jeśli mąż nie dawał Ci do tej pory powodów do podejrzeń, to po prostu zapytaj.

Gość cozrobić
Albo może się go zapytam i zobaczę jego reakcje...jak się speszy i zdenerwuje to znaczy że ma coś na sumieniu. Numer i tak mam spisany wiec w razie czego mogę jutro zadzwonić albo napisać sms i się może dowiem kto to

Gość gość
Żaden SMS! Dzwonić a nie. SMS to ci baba skłamie. I pytaj sie dzisiaj meza! Moze ktoś pomylił numer. Nie wydaje mi sie zeby miał cos do ukrycia bo by hasło założył moze. Moj mowi ze nie ma nic do ukrycia a z telefonem łazi ciagle i co chwile zmienia kody wiec wiesz jak jest. Ale tez mógł sie twój nie spodziewać ze ty w ogóle jego telefon weźmiesz. Dzisiaj sie go pytaj a jutro do baby zadzwonisz. Tylko jemu nic nie mów ze dzwonisz. I daj nam znać!

Gość gość
To jeszcze nic nie znaczy :) Ja juz czesto mialam mylne telefony i smsy

Gość cozrobić
Odpisałam sama z jego tel na ten numer że to chyba jakaś pomyłka. Na razie nikt nie odpisuje. :/ Akurat mąż poszedł biegać to mam chwile. Jeśli ma jakaś na boku to pewnie mu coś odpisze czemu jej numeru nie ma czy cos albo sie podpisze...zobaczymy

Gość cozrobić
Znam jego hasła na pocztę, portale itd, z jego telefonu też często korzystam i raczej nie ma z tym problemu, nie zachowuje się tak jakby miał coś do ukrycia ale swoją drogą faceci czasem nieźle kombinują :/

Gość gość
Kurczę pomyłka? Chyba złe zrobiłaś... Teraz baba sie bedzie zastanawiać czy dobry numer ma rzeczywiście... I moze nie odpisze. Moj maz dostaje czasami smsy o jakies erotyczne masaże. Tez z nieznNego numeru. Wyłapałam to, oczywiście kod był, wiec mu kazalam otworzyć telefon itd, i zaproponował, ze możemy zadzwonić i sprawdzić. Zadzwoniliśmy pod ten numer i jakaś baba sie odezwała, ale nawet nie dało hehe sie porządnie zrozumieć.

Gość gość
To ze znasz jego hasła to jeszcze nic nie znaczy... Bo równie dobrze moze miec inna pocztę o której istnieniu ty nie masz pojęcia...

Gość cozrobić
Na razie ciągle nie odpisuje..

Gość gość
a on na pewno powie prawde

Gość gość
a on widzial tego smsa?

Gość gość
Ogólnie, nie wazne jak fantastyczny jest facet, facetowi nie mozna na 100% zaufać. Ja sie o tym przekonałam kilka miesięcy po slubie, niby nic, żadnych intencji nie miał, eksperyment, w sumie wiadomości tez nie były wylewne, No ale osoby email założył aby odpisać. Z reszta, na moj testowy email. Wiec go na gorącym złapałam. Nie wiem co o tym tez myślec. Niby teraz wszystko jest ok, ale mowie jego telefon to świętość. Czasami sobie myśle aby takiego testowego emaila znowu napisac, ale boje sie ze popsuje sobie małżeństwo po pierwsze jesli on odpisze a po drugie jesli odkryje ze to znowu ja i nie bedzie chciał ze mna byc bo mu nie ufam i ciagle go testuje, bo to tez go irytuje. Wiec nie ma facetów idealnych. Nawet jesli cie nigdy nie zdradza to zawsze beda mieli jakies chore pomysły. Ale jedno jest pewne. Prędzej czy pózniej prawda wyjdzie na jaw.

Gość cozrobić
Wrócił przed chwilą z tego biegania bo się rozpadało to mu powiedziałam że przyszedł akurat taki sms jak do mamy pisałam, powiedziałam, że odpisałam ale generalnie olał sprawe i poszedł się kąpać. Może to faktycznie pomylka.

Gość gość
miałam kiedyś na poczcie głosowej wiadomość: Robert!i coś ty narobił!? Jestem kobietą i nie znam bliżej żadnego Roberta. Poza tym,jakiś dość znany przewodnik górski ma nr prawie identyczny jak mój i odkąd posiadam ten nr ,wciąż telefonują do mnie ludzie żeby się umówić na wycieczkę po górach :Ppo którymś tam razie "wytropiłam", że wszystkie cyferki mamy takie same,tylko dwie ostatnie są w odwrotnej kolejności :D

Gość gość
A co miał zrobić? Jak by coś było to udał że olewa sprawę żebyś nie poznała i udał obojetnosc. Jak by zaczął się gubić to by wpadł.

Naprawdę liczyłaś na to, że kochanka męża odpisze i nawiąże z Tobą sympatyczną rozmowę? Milczenie jest złotem, szczególnie w takich sytuacjach. ;)

Gość ghfughg
Ja jak bym była kochanką i napisała tak do fsceta, potem dostała taką odpowiedź to od razu na myśl by mi przyszło że nie może normalnie odpisać albo właśnie ona odpisuje. Jak by to faktycznie była jakaś lafirynda to na pewno wie że mieszkacie razem...

Gość gość
do mnie ktos zadzwonil i okazalo sie ze min kosztuje 12zl