Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozrobić

Dziwny sms w tel męża...co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość
trzeba bylo inaczej napisac.

Gość gość
Haha z***bisci jestescie a puerwsze odpowiedzi to sie usmialam haha

Gość gość
Hej autorko i co sie okazało?

Gość gość
"buahahaha wczoraj na pewno pomógł jej zmienić koło w samochodzie albo nieść zakupy faceci to świnie". Mniej więcej to samo chciałam napisać, choć jestem kobietą. I jak coś takiego czytam to nie mogę zrozumieć, dlaczego kobiety nie rozumieją tak normalnych rzeczy. To już nie można nikomu w niczym pomóc i z grzeczności powiedzieć "dziękuję", żeby nie zostać posądzonym o zdradę? Czy te kobiety żyją w jakimś innym świecie?

Gość gość
Ale chyba normalna kobieta w podzięce za pomoc nie wstawia w smsie buziek typu całus? Czyż nie? Dziekuje za pomoc. Od koleżanki takiego czegos sie nie dostaje.

Gość ale jestescie
walniete. Cos niesamowitego.

Gość gość
Udał że go to nie interesuje? Nawet tego nie wyjaśnil? Nie odpowiedział Ci w czym pomógł? Poszedł się kąpać i pod prysznicem wymyślal co tu odpowiedziec

Gość gość
durna cipo trzeba bylo odpisac teraz nigdy sie cipo nie dowiesz dupo 222 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
Nic dobrego to nie wróży... taki sms...

Gość gość
a osobiscie nie mogl jej podziekowac?

Gość gość
a osobiscie nie mogla mu podziekowac?

Gość gość
nieraz koledzy robia zarty

Gość gość
Co można napisać w takim TESTOWYM MAILU?????

zapytaj go wprost, powiedz to tak jak nam tu napisałas. moze faktycznie cos jej pozyczył lub ja gdzies podwiozł bo jej np auto sie zepsuło. zobaczysz co ci odpowie

Gość gość
Co można napisać w takim TESTOWYM MAILU?????

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 e-mail: biuro@veritas24.pl JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość gość
Facet do 40 stki zawsze będzie pożądał wielu kobiet to czy się wstrzyma indywidualna sprawa.

Gość gość
Nie każdy chce mieć wianuszek kobiet wokół siebie. Mój mąż ma taki zawód, w którym ma styczność z wieloma kobietami i często są one pod wpływem alkoholu, ale nigdy nie zdarzyło się żeby dostał jakiegoś dziwnego smsa, maila czy odebrał dziwny telefon. Mam dostęp do jego telefonu czy komputera przez cały czas. Nigdy nie miał założonych haseł czy zablokowanego dostępu. Może to dlatego, że mąż w przeszłości już tak wiele razy się naciął na różne kobiety, że postanowił docenić stabilność i zalety posiadania trwałego związku i rodziny. Jakbym jednak była kiedyś w podobnej sytuacji co autorka tematu to też pewnie odpisała bym na takiego smsa tylko jako jej mąż. Starałabym się pociągnąć tą rozmowę. Teraz to już jak coś jest na rzeczy to i tak oboje będą ostrożni. Ja nie jestem też z tych kobiet, które facet mógłby zbyć byle jaką odpowiedzią ... musiałby to jakoś sensownie wyjaśnić i koniec. Kiedyś zostałam też bardzo skrzywdzona przez partnera i jestem raczej dość podejrzliwa w obecnym związku.