Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie ojca! Nie wiem co myśleć?

Polecane posty

Gość gość

Dokładnie rodzice nie cierpieli mojego faceta (dalej go nie akceptują) Mój syn ma 7 lat a moi rodzice nawet na jego chrzcinach nie byli, niedawno dowiedziałam się, że ojciec zdradził matkę i matka wyrzuciła go z domu. Druga sprawa to bratowa oszukała mojego brata, okłamywała go, że dziecko, które urodziła jest jego. Mój ojciec inwestował w tego dzieciaka tu taki szok. Wczoraj mój ojciec kazał oddać wszystkie ubranka i zabawki jakie kupił małemu, przyszedł do nas i dał mojemu synowi te wszystkie rzeczy. Co więcej chcę mojego syna zabrać w sobotę do kina, nie wiem czy powinnam się na to zgodzić. Ojciec chce się do nas wprowadzić. Synowi kazałam wszystkie zabawki oddać, tak się nie robi, żeby zabierać jednemu dziecku, dać drugiemu.

Gość gość
Uuu nagle zięciu super gość, a wnuczek kochane dziecko? Nie ma to jak zmienić zdanie, jak się od kogoś coś chce. A niech spierdziela do kochanki.

Gość gość
I tego się obawiam, że mój syn przywiąże się do niego a potem ojciec nagle zmieni zdanie, odwinie mu coś a dziecko będzie cierpiało. Kochanka też ojca pognała i kazała mu się wynosić. Mój ojciec to skończony podły typ i egoista a teraz udaje, że zapałał miłością do wnuka.

Gość gość
a może twój ojciec zrozumiał swój błąd??? i naprawdę chcę poznać lepiej wnuczka a ty swojemu dziecku zabierasz dziadka.

Gość gość
jeśli zrozumiał błąd, to niech naprawia relacje z własną żoną, dostał po prostu kopa w doopę i nie ma gdzie się podziać i próbuje gdzieś znaleźć azyl

Gość gość
To nie dziwne,tylko wskazujace na bardzo niski poziom osoby.Wspolczuje takiego ojca...

Gość gość
Rozmawiałam dzisiaj z ojcem to powiedział mi, że był pod pantoflem matki, dlatego nie utrzymywał ze mną kontaktów. Takie sobie znalazł wytłumaczenie.

Gość gość
Jakiekolwiek bledy chlop popelnil - to zona zawsze winna:/ eahh Na pewno szuka cieplego kata.. nie wiem jakbym zareagowala..

Gość gość
chłopina szuka rodziny :(