Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nabita spluwa

Polecane posty

Gość gość

Ta noc bez pożegnania, noc bez gwiazd, noc bez ruchu, Długo mi wiatr histeryczny tłumaczył epilog najprostszy, aż oto śmierć dzisiejszą ciężko bijąc ukłuł. Jestem bezradny jak motyl, motyl nabity na ostrze. Rzeka: przez okno widać, stanęła i czeka. Przez okno widać miasta nasunięty witraż. Na wierszach ślady krwi. Nie przeczytasz przeżytych epopei. Nie zobaczysz ani jednego człowieka. Odpływam nocą najstraszniejszą, a dokąd - - już wszystko jedno, oczy zamkną odwroty w życie jak drzwi, ręce jak drewno, ręce jak drewno, ręce jak drewno. Już spod nóg stoczył się świat wąskim strumykiem krwi i tylko czarne szkielety mebli płynąc ode mnie wokoło stoją a jutro rano jak dziś: przyjdą na okno małe wróble i nie spłoszone obejrzą śmierć zastygłą w moim pokoju.

Gość gość ef
Ktoz to ostrze wbil w twe piersi ?

Gość gość
Baczyński ? No to pojechałeś po całości :) Co tym razem w trawie piszczy, oprócz bólu egzystencjalnego ?

Gość gość
Jak nic to nadaje się do telewizji ;)

Gość gość
tak trzeba pistolet czeka

Gość gość
Mam broń ona ma mnie, jesteśmy sobie pisani.

Gość gość
Dzisiaj napatoczył się palacz marihuany na moją lufę. Wiesz jak szybko człowiek trzeźwieje z odurzenia narkotycznego kiedy klęka prosząc o darowanie mu życia?

Gość gość
lubię strzelać do narkomanów są tacy nieświadomi że zaraz mogą zginąć

No raczej swiadomosci bym sie u nich nie spodziewala. Nie strzelaj od razu , pomecz troche ich przytepiale organizmy...

Gość gość
zazwyczaj strzelam w kolano, wtedy thc przestaje działać i pacjent zdaje sobie sprawę że piekło do niego puka

Gość gość
Takie coś , takie nic piszące na niszowym forum w dziale dla koorev, alfonsów i różnej maści odpadów czepia się Baczyńskigo.Tak , tak.Poeta żył krótko i jest zapamiętany.A Wy raszple?Kto Was zapamięta?

gratuluje wypowiedzi 😴 bialy wiersz.. znakomicie. bedzie brany pod uwage w konkursie "poezja mlodych". kto wie.. moze nawet zdobedzie pierwsza nagrode ;)

Gość gość
do garów to tu się wszystkie nadają , która kobieta mająca dobry sex i powodzenie traci czas na pisaninę na czymś takim. Grube lochy , ślepe krety pozujące na erotumanki , stare raszple które powinny się już do trumny szykować i k****iszony pospolite.I TAKIE BLADZIE PLUJĄ NA POETĘ.