Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO o tym sadzcice ?

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie jakies od jakis 5-ciu lat Obydwoje mieszkamy za granica ,on jest Arabem-muzulmaninemod malego mieszka w Belgi ,ma papiery belgijskie ,muzulmaninem jest ale niezbyt praktykujacym-pije alkohol... Spotykamy sie na sex klocimy cisza i znow spotykamy , on czesto powtarza ,mowi ze chce cos wiecej ,ale tyle razy mu powatrzam ,ze nie jestesmy dla siebie i ze Ja nie szukam faceta ,zwiazku.. Spotytakm sie z nim na sex ,bo lubie go jako osobe,pociaga mnie i czasami potrzebuje sexu jak kazdy czlowiek ,ale nie jestem gotowa,nie chce zwiazku,nie rozumiem skoro ma sex ze mna czasami ,to po co chce zwiazku cos wiecej ? Co sadzcicie o tej sytuacji ?

Gość gość
Bo muzułmanie tacy są. Potrzebują kobiety, która będzie od nich niższa rangą. Dowiadywałaś się w ogóle o podejściu muzułmanów do kobiet? Jeśli nie, to radzę nadrobić braki i nie angażować się absolutnie w nic więcej.

Gość gość
Wiem slyszalam,dlatego nie chce zwiazku z nim... ale sex od czasu do czasu jest ok.

Gość gość
No to ok, ale moze w ogole lepiej unikac takich znajomosci. Moze jestem zbyt uprzedzona, ale juz sie zdazylam nasluchac i naogladac jacy oni potrafia byc. W kazdym razie uwazaj

Gość gość
kumpela zyje z jednym juz 3 lata, narazie zakochana po uszy.Nie zycze jej zle ale daje im jeszcze 2 lata bo po 5 latach gosc dostaje paszport europejski i ja w d**e kopnie.Tak to bynajmniej dzieje sie w irlandii.Sporo rozmawialem z ludzmi na takie tematy i niestety to jest prawda.A u cb nie wiem jak moze byc bo w koncu ma juz staly pobyt.Ja mimo wszystko nie pchalbym, sie w to.

Gość gość
Nie chce z nim zwiazku i juz tyle razy mu to powatrzam,... nie rozumiem przeciez ma sex ze mna,to po co mu zwiazek ??

Gość gość
no i po co ci ten arab ?

Gość gość
Jak to do czego ,do sexu czasami jak ona potrzebuje ;)

Gość gość
dzifka !! wiesz ze to grzech uprawiac sex bez bycia w zwiazku !!

Gość gość
może chce cię na "własność" ??????

Gość gość
Co oznacza na wlasnosc?

Gość gość
Nie boisz sie jego ?

Gość gość
A Wy znowu wyzywacie,zamaist wypowidac sie na temat... :( eh kafeterianie..

Gość gość
A ja myślę, że jednak on nie chce tylko seksu, zależy mu na tobie i chciałby z tobą byc, a nie tylko spotykać się na seks. Wy nie znacie człowieka a już na nim psy wieszacie. Bo Arab? :D ja prdle :)

Gość gość
typowo polskie podejscie ,co sie dziwisz ;) naogladaja sie w tv tych terrorystow,cos tam uslysza jakas historie i juz wszyscy arabowie tacy sami ;)

Gość gość
ZADNA NACJA nie gwaratuje udanego zwaizku ,rowniez mieszkam za graica i znam wiele rodzin muzulmanskich i ooczywiscie zdarzaja sie tecy ktorzy bija zony,ale sa tez rodziny muzulmanskie gdzie panuje szacunek,znam rowniez przypadki gdy polka bije swoja zone ...

Gość gość
Jestem z Marokanczykiem za granica, on nie potrzebuje paszportu bo ma. Wyksztalcony, z dobra praca, bardzo czuly i rodzinny. Nie wszyscy sa zli i wbijaja kobiety w burki....

Gość gość
Polacy zyja tv i plotkami,cos slyszalem..;)

Gość gość
Jak potrzebuje od czasu do czasu sexu i lubi go to dlaczego ma sie nie spotykac..?

Gość gość
te bru*dasy po to jezdza do europy i niby sie ucza: na zone ich nie stac w ich kraju i sie zmeczyli j*e*b*c KO*ZY,lepiej jechac do europy bo tam sie dziweczyny wsciekaj za czar*na spe*rma I NIE ZARAZAC CHOROBAMI WENERYCZNYMI POLSKICH OBYWATELI I OBYWATELEK