Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Disco Polo to temat tabu?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekaw Waszych opinii na ten temat. Czy Disco Polo to temat tabu. Mam wrażenie że większość ludzi (nie licząc wschodnich obszarów) jak słyszy disco polo to wyraża swoją niechęć do tego gatunku muzycznego - jednym słowem twierdzi że to wiocha, a w domu na słuchawkach lub w klubie po paru drinkach ostro wywija w takt tej muzy. Czy macie podobne wrażenia, czy jest to raczej mylne odczucie?

Gość gość
Ja uwielbiam disco polo i wcale się z tym nie kryję :)

Gość gość
NIE lubię takiej muzyki, ale jeśli ktoś preferuje to niech słucha

Gość gość
Ja ostatnio znalazłem taki serwis - www.bestpolo.pl i mówiąc szczerze muzyka disco polo podoba mi się coraz bardziej. Sam dodaje klipy i głosuję na inne. Gorąco polecam ten portal. Może tobie też się spodoba ;)

Gość Distant Earth
Ja nie mogę tego słuchać. Disco Polo doprowadza mnie do szału a tych którzy ją słuchają postrzegam jako ludzi o małych rozumkach bo ta muzyka nie niesie ze sobą żadnego przekazu. Disco polo to koszmar, nigdy nie słuchałam i nigdy nie będę słuchać.

Gość gość
Wiele osób z mojej rodziny preferuje ten gatunek muzyczny i wcale się tego nie wstydzą.Ja sama słuchałam disco polo w dzieciństwie,ale w chwili obecnej zwracam większą uwagę na tekst utworu.Nie podobają mi się też teledyski tego gatunku.Chodzi mi o brzuchatych facetów,w okularach przeciwsłonecznych i złotych łańcuchach,stojących przy wypasionych furach i mizdrzące się przy nich panienki,ale to można zarzucić również teledyskom muzyki popowej.

Gość strange girl
Dobry temat. Ze mną jest tak: słucham rocka i metalu, no i "swoją" muzyką zagłuszam disco polo, które z kolei lubią rodzice. Ale jak jest jakaś impreza, to normalnie przy tym pląsam i znam teksty :D