Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biustonosz do karmienia potrezban rada

Polecane posty

Gość gość

Matki karmiące czy ten stanik będzie ok? Do karmienia oczywiście. http://sklep.brzuchatki.pl/pl/p/Biustonosz-do-karmienia-80C/58 Nie ukrywam, że sugeruję się ceną, nie wiem czy będę czy nie będę karmić, bo to czas pokaże, ale w stanik wypadało by się zaopatrzyć. Nie chcę wydać zbyt dużo. Ile sztuk kupowałyście na start?

Gość gość
Stanik wyglada ok ale od razu mowie, ze jesli bedziesz karmic to bedziesz potrzebowac minimum trzech stanikow. Czasem trzeba go zmienic ize dwa razy dziennie. Ja mam 4 i uwazam, ze to jest tak akurat.

Gość gość
Jak potrzebujesz stanika tylko po to żeby mieć do czego wkładki przyczepić, to będzie ok... dla mnie, jak ktoś tam wyżej pisał, to stanik dobry do spania, bo miękki i pewnie wygodny. Takie nosiłam w pierwszym tygodniu- dwóch po porodzie, dopóki się jakoś tam rozmiar nie unormował a ja głównie leżałam, później był tylko do spania a na co dzień kupiłam sobie normalny, usztywniany stanik... Poza karmieniem czy ciążą też używasz takich miękkich, sportowych i za 10 zł? Kup sobie na początek, skoro faktycznie nie wiesz czy będziesz karmić, a potem kup taki jak nosisz zawsze, dużo firm robi fajne staniki do karmienia. A co do rozmiaru- doradzam brać poprawkę na to że obwód spadnie, ja miałam dziecko wysoko, miałam wrażenie że żebra mam rozepchane, po porodzie obwód pod biustem spadł o dobre kilka cm.

Gość gość
ja do spania w ogóle nie używałam. Na dzień kupiłam Alles - 3 sztuki. Poszłam na zakupy stanikowe w 9 miesiącu i wzięłam miseczkę rozmiar większą (tak żeby zmieściła się tam jeszcze wkładka laktacyjna). Udało mi sie z rozmiarem trafić idealnie.

Gość gość
Ten stanik nie będzie dobrze podtrzymywał piersi, przez co stracą one na jędrności i wyglądzie. Lepiej wydać trochę więcej i zaopatrzyć się w stanik, który dużo lepiej podtrzymuje biust. Polecam Alles Mama Tutaj kupiłam dużo taniej niż u producenta: http://www.lovemum.pl/ a obsługa fachowo doradziła mi jaki rozmiar będzie dla mnie odpowiedni.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA