Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konopko

Straszny ból kolan, co robić??

Polecane posty

Od niedługiego czasu bolą mnie kolana. Przy dłuższym staniu,czasem nawet kiedy je zginam to "strzelają'' Smarowałam je różnymi maściami,ale nic nie pomaga. Słyszałam już kilka przyczyn tej dolegliwości, ale nie dowiedziałam się co z tym mogę zrobić. Proszę o pomoc!!!

Gość gość
Leki są najróżniejsze - maści, tabletki, zastrzyki, ale które dla Ciebie najlepsze , to musi zdiagnozować lekarz

Gość kar_olek70
Ja miałam to samo. Leczenie domowymi metodami nic Ci nie pomoże a napewno nie na długo. Musisz udać się niestety do dobrego fizjoterapeuty. Ja na szczęście trafiłem w dobre ręce i już nic mi nie dolega. Jeżli jeszcze nigdzie nie byłaś to mogę Ci podać jakieś namiary to jest w ścisłym centrum Warszawy.

Gość konopko
Byłoby dobrze. Też myślę, że jednak bez tego się nie obejdzie, bo ból nie ustaje:( tabletki i maści też nie pomagają. Boję się tylko, że to coś poważnego, ale nie dowiem się jak nie pójde do specjalisty. Kar_olek70 jeśli to nie problem to podaj mi jakiś adres albo numer telefonu :) To jest prywatna placówka czy państwowa?

Gość kar_olek70
Żaden problem. Ja chodziłem do Fizjokliniki. Samo centrum Warszawy. numeru telefonu ie pamiętam, ale poszukaj ich sobie w internecie, bo stronę internetową mają i wszystkie informacje sobie znajdziesz. Niestety jest to placówka prywatna, ale przynajmniej na wizytę nie czekasz pare miesięcy.

Gość gość
wypad ze spamem s.urwielu!!!!!