Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też tak żyjecie?

Polecane posty

Gość gość

Opłacę rachunki , ratę i zostaje mi 400 zł na życie na cały miesiąc. Ciągle pożyczam oddaje i tak w kółko. Mam do leczenia z 7 zębów nie mam nawet na dentystę . Do lekarza na nfz muszę czekać do specjalisty 1,5 roku nie mam na prywatną wizytę. Na fryzjera też nie mam a moje kosmetyki to dziadostwo . Ubrania - chodzę po szmateksach na bitwy o 8 rano . Zero wyjść , żadnych wakacji . To upokarzające. Wy też tak żyjecie? We mnie codziennie jest złość. Zero szans na lepsze życie a o samochodzie czy mieszkaniu nie wspomnę. Poprostu tonę

Gość gość
chwalisz się czy żalisz ?

Gość gość
ile masz lat,masz faceta?

Gość gość
nieee no cos TY, tylko ty masz tak przesrane

Gość gość
Mam 22 lata i nie wiem co mnie czeka

Gość gość
Współczuje. Dlatego wyprowadziłam się za granice. Gdybym została w PL to pewnie bym skończyła tak ja Ty.

Gość gość
skończyłaś jakąś szkołę, masz jakies umiejetności? jezyk, jakis program? u mnie obecnie też jeszcze kiepsko ale właśnie ostro ucze się dwóch języków i za 2 lata kończe studia, i mam nadzieje że będzie lepiej...

Gość gość
Tak studiuje i niestety będę zmuszona przerwać bo poprostu nie stać mnie na czesne już całkiem a na dziennych się nie utrzymam. Jestem w martwym punkcie Mam na raty laptopa i telewizor . A rata za szkołę wynosi 310 zł mięsiecznie - 12 miesięcy . Kursy języki bardzo chętnie . Jak tak dalej pójdzie to będę licencjatem bez zębów bo muszę płacić szkołę. Wiem może narzekam , może inni mają gorzej .

Gość gość
My mniej wiecej tak zyjemy z tym,ze mamy auto i wyjezdzamy na wakacje. Na dentyste trzeba zbierac a ubrania takie do 100 zl z tanich sklepow jak Reservd,h&m, c&a itp

Gość gość
A ja juz jestem tak sfrustrowany i zdesperowany bieda,ze zamierzam zabic i okrasc i ch/uj z tym

Gość gość
U mnie nie jest tak zle ale i tak żyjemy na styk a wydatek kilkuset zl na dentystę nie jest lekki...

Gość gostekqqq
Dlatego jesli pracujesz i i Ci nie wystarcza masz prawo okradac pracodawce.

Gość gość
Byłam na przeglądzie i muszę się za to zabrać i poleczyć te zęby bo zostane bez. W dodaktu brakuje mi już jednego zęba i dentysta proponuje most. A most najlepiej porcelanowy w moim młodym wieku . A to wiąże się z piłowaniem sąsiednich zębów więc najlepszym rozwiązaniem byłby implant bez ingerencji w inne zęby. Obydwa warianty są drogie , do tego 7 do leczenia . Srać mi się chce z tego wszystkiego .

Gość gość
ale to naprawdę tylko twój problem - my mamy własne!