Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MATKA MOJEJ kolezanki chwali sie nia a moja mama mna nigdy a jestem inzynierem.

Polecane posty

Gość gość

bo jej matka sie chwali sie ciagle do mej matki ,że ona wyklada juz na uniwerku jagiellonskim i pisze do czasopism wielu itd... ma magistra religioznawstwa i interesuje sie dalekim wschodem a do tego ma doktorat z teologii. i jeszcze podyplomowe studia z psychiatrii i psychologii pracuje i zarabia najwieksza kase natomiast w innej branzy jeszcze bo reklamowej wcale nie wierzy tak w boga a ma takie wyksztalcenie ..chyba tylko z ciekawosci a nie od serca... czy uwazacie ze jej stara ma sie czym chwalic.. ja tez jestem wyksztalcona i to bardzo a moja mama sie nie chwali mna wcale mimo ,ze jestem magistrem inzynierem i pracuje w nadzorze budowlanym.

Gość gość
doktoratu nie masz, nie wykładasz, nie piszesz do wielu czasopism no ona jednak jest parę długości przed Tobą

Gość gość
Może kupiła Ci tego inż (dawała na zaoczne) i nie ma się czym chwalić.

Gość gość
Jeden fakultet??? Fuj!! Nieuku...

Gość gość
to was zaszokuje bo ja inzyniera i magistra zrobilam na politechnice kraowskiej! i co?? kupiłam??? zatkało was z zazdrosci?? żal mi takich zazdrosników.

Gość gość
cicho ludziska!!!!!!!!!!autorka jest magistrem inzynierem po polibudzie!!! klękajmy przed nią bo do tego wszystkiego ona jeszcze pracuje w nadzorze budowlanym:):) składamy ci hołd autorko!:):)

Gość gość
No nie. Ty też jesteś wielka. Tylko mało kto o tym wie (znaczy my na kafe już wiemy;) Może napisz sobie na czole : MGR.INŻ.SUM...

Gość gość
na dodatek wierzaca klekajcie narody

Gość gość
A CO TO TO SUM/:):):)???? UZUPELNIAJĄCE?:):)

Gość gość
po łacinie czyli kolezanka autorki by wiedziala co to znaczy bo konczla teologie ,gdzie łacina jest na porzadku dziennym i trzeba ja znać dobrze:) a autorka nie wie bo jest tylko inzynierem,który liczy słupki i przelicza kwadratury budynków:) jesli autorka zlosliwa to ja tez:) sorki:)nie do wszystkich inzynierów to bylo !!! tylko do niej:)

Gość gość
Inteligentna osoba nie ma takich idiotycznych problemów, że matka się nią nie chwali innym. Wygląda na to, że te wszystkie tytuły zrobiłaś dla lansu, żeby inni się dowiedzieli jaką to Ty jesteś wybitną jednostką. Na bank masz zrąbany charakter, w związku z tym nie możesz być powodem do dumy dla swojej matki. Nie tylko wykształcenie dowodzi o wartości człowieka, ale też jego wnętrze. Ty zapewne jesteś pusta więc nie ma się czym chwalić...

Gość gość
smiejcie sie , smiejcie z autorki ciekawe jak bedzie jak wam nadzor budowlany kaze rozbierac garaz czy altanke

Gość gość
Moim zdaniem koleżanka płaci swojej mamuśce za dobry PR. a ty się dajesz nabierać.

Gość gość
ale czemu placi?? koleżanke znam dobrze chyba i wiem ,ze ona ma takie wyksztalcenie jakie ma ....tyle.. tylko nie znosze jej matki ze sie tym chwali bo ja jako inzynier tez bym mogla sie chwalic a tego nie robie ani ja a ni moja mama.