Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę rzucić studia, co robić?

Polecane posty

Gość gość

Nie radzę sobie mimo, że studiuję łatwy kierunek. Mam do napisania referat i nie potrafię tego zmęczyć. Dzisiaj zamierzam oznajmić rodzicom, ze czesne, opłacone mieszkanie i wszystko poszło na marne. Koniec z tym, nie będę się tak męczyć, idę do pracy. Jedyne czym się martwię to tym, że rodzice będą rozczarowani bo dużo dla mnie robią.

Gość gość
Nie załamuj się kotku, spróbuj jeszcze kotku

Gość gość
Jak mam się nie załamywać jak nie ogarniam tych wszystkich komputerowych systemów:( Jestem słaba z informatyki, zawsze byłam. Napisanie referatu to nie problem ale sformatowanie każdej pierdoły w wordzie mnie wykańcza. Bo to nie jest tylko wypośrodkowanie tekstu czy zmiana czcionki ale dosłownie KAŻDY malenki szczególik a ja nie znam tych funkcji i nie radzę sobie. Płaczę przez to wszystko, wolę pracować na kasie niz się tym zadręczać:(

Gość gość
Czy miło Ci, jak Cię nazywam kotkiem?

Gość gość
Też rzuciłam studia informatyczne w tym roku, więc wiem, co to za ból:) Przemyśl sobie, czy to chwilowe załamanie, czy naprawdę chcesz to rzucić i nie będziesz tego żałować. Jeśli masz się męczyć i zmuszać się do czegoś, co nie jest zwyczajnie dla Ciebie, to chyba nie ma to żadnego sensu.

Gość gość
Idź do pracy i spokojnie się zastanów przez rok nad studiami

Gość gość
w pracy też Ci się word może przydać (chyba, że naprawdę aspirujesz na stanowisko kasjerki w biedrze), więc nie jojcz tylko się po prostu NAUCZ czego trzeba i tyle. to nie jest trudne.