Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro grube maciory wam sie podobają

Polecane posty

Gość gość
No faceci którzy preferuja takie gruba jak ja nie moga być normalni,poza tym naprawde pisałam z takimi,i idzie poznac ze to fetyszyści.Nawet na forum to widać,faceci którzy pisza ze lubia grubaski nie sa zbyt normalni.

Gość Rzekomo Maciora
A jaką masz tą figurę?

Gość gość
No pisałam już......tak gdzieś 24 bmi.

Gość gość
i ciesze się ze nie jestem z facetem który preferuje w takich sylwetkach jak moja bo z fetyszysta bym byc nie chciała!!!!!

Gość Rzekomo Maciora
Myślę, że to Ty masz problem ze sobą, a nie faceci, którym się podobasz. Polecam psychologa.

Gość gość
J sie nikomu nie podobam wizualnie masz peszka :P

Gość gość
Teraz tyle tych fetyszystów. Ja bym nie chciała byc z facetem tylko dlatego,że on ma fetysz i lubi określony typ kobiet czy to fetysz stóp czy to otyłych kobiet , piercingu czy czegokolwiek innego, bo w razie gdybym zmieniła się fizycznie nie byłabym już obiektem zainteresowania takiego osobnika. Lepiej poszukać normalnych facetów, który zainteresują się również naszym charakterem i tym co sobą reprezentujemy poza fizycznością.

Gość Słonica111
Gosc 15:23 dokładnie.

Gość Słonica111
Na szzesie tyh fetyszystów co lubia grubaski,jest malutko większosc woli kobiety o figurze modelki.

Gość gość
Fetyszysci to w ogóle są jakimiś dziwakami...

Gość gość
A co mi psycholog powie?O to co powie "Masz problem bo sie spasłaś wiec schudnij" moze nie tak dosadnie ale da mi taki przekaz wlasnie.Nie wiem po co kazesz mi isc do psychologa...

Gość gość
I dlaczego uważasz ze mam problem,niby z czym?

Gość gość
Gość z 14.42 To skoro ktoś tam mówi o kobietach przy kości, że to maciory to znaczy zapewne , że wszyscy tak mówią i na chude kobiety będziemy mówić wieszaki. Paranoja. Jeśli jakaś grubsza kobieta mówi o chudej wieszak, to analogicznie sama zostaje później maciorą bo nie daje minimum szacunku.

Gość gość
ja jestem szczupla(mam bmi 21) a przyjaznie sie i przyjaznilam z grubymi dziewczynami. nigdy nie uwazalam ich za gorsze od siebie ... jaka trzeba byc pusta padlina zeby tak oceniac innych ludzi :-O jakby ktos w moim towarzystwie brzydko nazwal moja przyjaciolke to zabilabym slowem.