Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do zon, matek ogarnietych rutyna, jak sobie z tym radzicie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zaczne od tego ze mam 28 lat. Obecnie czuje się strasznie wypalona, moje zycie to dom i dziecko(2-letnie). Wstaje pije kawe, potem druga kawe. Zwlekam się z malym na miasto lub do parku, obiad, sprzątanie i zazwyczaj samotne wieczory przed tv(które w sumie lubie-mam cisze i spokoj, maz chodzi wcześnie spac i jest rannym ptaszkiem, ja na odwrot). I tak codziennie. Czasem spotkania ze znajomymi..Brakuje mi pasji, jakiegoś hobby, nie mam ochoty na sex. Kiedys bylam pelna wigoru dziewczyna, zawsze usmiechnieta. Charakter mojego meza mnie trochę stlamsil, jego pesymizm i wyolbrzymianie wszystkiego, denerwuje mnie to strasznie( maly naciapie gdzies na np.5 cm dywanu.. a ten już gada ze caly dywan uj****y.). Potrzebuje jakiejś odmiany. Kocham meza, dba o mnie, lubi się dalej przytulać i ciagle ma na mnie ochote, często kupuje kwiaty itd.)jest tez dobrym ojcem, ale jestem coraz bardziej sfrustrowana. Kiedys lubialam zawsze wygladac dobrze, delikatny makijaż fryzurka. Teraz wlosy w kucyk, adidasy, t-shirt. Obecnie pogoda tez nie sprzyja polepszeniu mojego samopoczucia. Proszę poradzcie kobiety które przez podobne stany przechodzily czy przechodzą jak sobie z tym radzic. Myslalam żeby zacząć biegac, może isc na fitness żeby nabrac energii..dostać jakiegoś kopa do zyciaoczko.gif Pozdrawiam

Gość gość
przytulasz się z mężem na golasa czy w ubraniu?

Gość gość
sorki wpisal mi się drugi raz. piszcie proszę na jednym.

Gość gość
wygospodaruj sobie jeden dzien w tygodniu wylacznie dla siebie, niech sie rodzina zajmie soba, wszystko jedno czy to sroda czy sobota, co z nim zrobisz twoja sprawa ale rutyne na pewno zlamie :classic_cool:

Gość gość
Pewnie to pytanie jest ironiczne ale przytulamy się w ubraniu. mamy 2 letnie dziecko wiec nie ganiamy na golasa po domu.