Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredna kuzynka...

Polecane posty

Gość gość

Hej nie widziałem się z kuzynką 15 lat, jesteśmy oboje po 50 grubo. Ona pierwsze ci mi powiedziała na przywitanie "Boże, ale sie zestarzałeś, osiwiałeś" . Owszem, eliksiru na zatrzymanie starzenia się jeszcze nikt nie znalazł. Było mi starsznie przykro, bo myslałem, ze pogadamy, powspominamy, a dla niej wazniejsze było jak ja teraz wyglądam. Odpowiedziałem jej, oki Angela, wiem, że się zestarzałem nie musisz mi tego mówić, a możemy normalnie pogadac o czymś. A ONA"No wiesz, ale to jest starszne, że my się tak starzejemy i czas sie tak z nami obchodzi, to jest okropne, niedawno byłes taki młody i piękny, a dzisiaj widac, po Tobie lata i wiek". Ja mówię,"okryłaś Amerykę, ale wyobraz sobie, ze ja musze jakoś z tym życ "...... a ona nadal o tym jak wygladam, " To jest niesprawiedliwe, powinnyśmy zawsze byc młodzi i piękni"..... ja...pe...dole co za babsko, uczepiło się mnie, nie widziałą mnie 15 lat i całe spotkanie, patrzyła na moje siwe włosy i zęba , ktorego nie mam, mam wprawiony sztuczny, ale oczywiscie to zauwazyła,ale już zeby z nia o czyms ciekawym pogadac to nie.

Gość gość
CZY TA OSOBA JEST JAKAS NIEDOJRZAŁA? CZY TO JA przewrażliwiony, wiem, jak wygladam, wiem, ze juz starosc mnie czeka i wyglaad mi sie zmienił, ale nie stoje przed lustrem i nie płacze, mam swoja prace, hobby zajecie i nie mam czasu, na analizowanie swoich wad w urodzie, a moja kuzynka no cóż. ona nigdy nie była piekna, nawet w młodosci, więc nie rozumiem, co sie czepia.. MIAŁEM JEJ OCHOTE POWIEDZIEĆ, MOZE SIE ZESTARZAŁEM, ALE TY NIGDY PRZEZ CHWILĘ NIE BYŁAS PIĘKNA, A W DODATKU JESTES NIEKULTURALNA, TAKICH ALUZJI SIE NIE MÓWI, NA GŁOS...BO MOZESZ KOGOS SKRZYWDZIC

Gość gość
co byście odpowiedzieli takie kuzyneczce, na moim miejscu, ze brak jej kultury?jak to określic?

Gość gość
do autorki tematu: to znaczy że jesteś kotku gorącą milfetką :) lubię takie dziewczyny :) Maciek lat 19

Gość gość
spadaj zboczeńcu, jesteśm FACETEM!! grubo po 5otce...

Gość gość
trzeba było z usmiechem na twarzy powiedziec- no niestety ciebie tez czas nie oszczedził ... i by sie zamkneła od razu