Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego usuwacie temat o aborcji

Polecane posty

Gość gość

zacznijcie usuwać te bezsensowne i obrazliwe tematy a nie tematy ludzi wołających o pomoc!! To tak na przyszłość REDAKCJO---

Gość gość
pomoc w aborcji? najbardziej polkom pomagaja kliniki przygraniczne plus ju kej

Gość gość
jak się umiało gzić, to teraz proszę brać odpowiedzialność, a nie udajecie, że jesteście dorosłe, w d****h wam się przewraca, każda jedna lafirynda pyta o aborcję... jestem tu nowa na tym forum, ale który to już temat, serio przesadzacie drogie Panie ! urodzić i oddać, dzieciaczek niczemu winien :/ zwłaszcza zdrowa ciążą, no po prostu serducho boli, bo rozumiem zagraża to życiu dziecka i matki lub dziecko będzie chore i/lub nie przeżyje, to jest dramat, ale zdrowy płód ? sorry, ale dla mnie takie kobiety są tak nisko, że zwykłe kur** to przy was damy.

Gość gość
Bo to pomoc w zamordowaniu człowieka

Gość gość
Bo nie będe tolerował takich tematów. Dlatego usuwam je w trybie pilnym i zgłaszam na policje.

Gość gość
To ty autorko co mieszkasz w UK od 6 miechów i wpadlas z anglikiem ? :D na dodatek rozwodnikiem :D :D dobrze ci tak

Gość gość
To sobie zgłaszaj palancie w uk może sobie legalnie skrobankę zrobić

Gość gość
Aborcja to indywidualna decyzja, kazdy decyduje za siebie a jak sie komus nie podoba to niech nie uczestniczy. Ci ktorzy musza sluchac innych bo sami nie umieja podejmowac wlasnych decyzji tez nie musza sie wypowiadac.

Gość gość
Wiśniewska też dokonała aborcji .Tyle że późnej .

Gość gość
Moim zdaniem aborcja na życzenie powinna być w Polsce legalna.

Gość gość
Polska to kraj hipokryzji gdzie rządzi kościół co z tego że prawo niby zabrania jak przecież wszyscy wiedzą że jest podziemie aborcyjne gdzie szacuję się ponad 100 tysięcy aborcji jest wykonywanych.Ale politycy chodzą na paluszkach i nikt nie chce zadzierać z klechami.

Gość gość
branie odpowiedzialnosci... jesli dziewczyna/kobieta zdaje sobie sprawe, ze NIE JEST W STANIE zapewnic dziecku dobrych warunkow lub wie, ze po prostu nie podola - to jest to dla mnie oznaka odpowiedzialnosci. a nie "a, jakos to bedzie" :o

Gość gość
*i zdecyduje sie na aborcje, bo nie da rady wychowac dziecka

Gość gość
Nie tylko aborcja powinna byc dozwolona ale zabijanie innych ludzi też .Niestety Kościół Katolicki na to się nie zgodzi

Gość gość
tematy o arbocji są bardzo drażliwe dla hipokrytów i osób nie tolerujących innych opninii, i którym brakuje wyobraźni że płód to nie dziecko.

Gość gość
Najlepiej uciąć jajca facetom i nie będzie aborcji.

Gość gość
Płód to nie dziecko tylko takie cos jak przepraszam smark z nosa

Gość ukrywanamilosc
Zapent dzwoń sobie nawet do Królowej Elżbiety ale po co istnieje to forum? Nie po to by pisać o problemach?Moim problemem jest nie tyle niechciana ciąża ale brak wsparcia u najbliższych i tak naprawdę to nie mam wyjścia :(

Gość gość
Zapent dzwoń sobie nawet do Królowej Elżbiety ale po co istnieje to forum? Nie po to by pisać o problemach? xxx oj tam oj tam temat się skasuje i problemu nie ma - najprostsze rozwiązanie

Gość ukrywanamilosc
To ty autorko co mieszkasz w UK od 6 miechów i wpadlas z anglikiem ? smiech.gif na dodatek rozwodnikiem smiech.gifsmiech.gif dobrze ci tak lapka.gif odp.. zrobiłam Ci coś, że tak piszesz? Przyjechałam do UK do ojca pół roku temu na studia które mi opłaca a po miesiącu poznałam tubylca i zakochaliśmy sie w sobie i co w tym złego? Tacy swięci jesteście i nie uprawiacie seksu ze swoimi partnerami? Pech chciał, że pigułka zawiodła i zaszłam w ciążę to od razu należy mnie od dziwek nazywać bo na tym usuniętym temacie zostałam obrażona.Mogłabym powiedzieć chłopakowi i wierzyć, że jakos to będzie ale nie czuję się gotowa na zostanie matką i w ogóle to boję się reakcji ojca i jestem pewna, ze mi przestanie studia opłacać i z domu wygoni :( i wtedy będę zmuszona wrócic do Polski a nie chcę tego!

Gość gość
jak masz mozliwosc to usuwaj i tyle. wiele rzeczy da sie zniesc - brak wsparcia, nieciekawa sytuacja finansowa, ale jesli kobieta nie jest gotowa na bycie matka to jest to dla mnie decydujacy argument pro aborcyjny. bo wiele mozna zmienic czy zacisnac zeby czasem, ale tej gotowosci na sile nie da sie nabyc, i niech nawet nazywaja aborcje morderstwem.

Gość gość
"na dodatek rozwodnikiem" - o co chodzi? co ma do rzeczy fakt, ze facet jest rozwodnikiem? :o bo nie rozumiem..? :o

Gość gość
Nie" nazywają morderstwem " tylko to jest morderstwo

Gość gość
ilu ludzi tyle opinii

Gość gość
Nie" nazywają morderstwem " tylko to jest morderstwo