Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola123u

chlopak

Polecane posty

jeden chlopak mi sie podoba z klasy nwm czy jest we mnie zakochany podam sytucje on ciogle pyta mnie w jakiej sali mamy mowie ze ciogle tutaj macha do mnie to bylo zawsze w srode albo np czwartek idzie za mno bo to bylo do szatni gwizdze nwm o co mu chodzilo albo w piatek pomachal do mnie potem bylo juz koniec lekcji czekam na kolezanke a on idzie dziwacznym ruchem i patrzy sie na mnie i usmiecha nwm o co chodzilo jemu potem bylo np na gegrze patrzy sie na mnie kilka razy nie bralam tego serca czasami sie gapi jak sie na niego patrze to on odwraca wzrok to jest prawie na wszystkich lekcjach ( sorry za bledy klawisz alt jest u mnie zepsuty ) i czy jest we mnie zabujany

Mi nie chodzi o pisownie. Chlopak może cie lubic a moze sam tak naprawde nic nie myslec I tylko byc milym. Wiesz chlopcy do 20roku życia to jak dzieci, pozniej po 30 zaczynają myslec trochę. I ok 40 dojrzewają. Traktuj go raczej jak kolege. A tez dam ci rade ... pierwsze milosci etc to raczej nie w szkole I szukaj kogos raczej neutralnego np. Znajomy z basenu bo jak cos głupiego wyjdzie to bedzie to twoja tajemnica. Kiedy mialam 15-16 lat to spotkałam sie z kolega ale z innej szkoly I dzielnicy. Potem cos nam nie wyszlo ale chociaz kolezanki mi nie dokuczaly I te sprawy :)