Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość serca miast

Tabletki Daylette

Polecane posty

Gość serca miast

Jestem przy 12 tabletce Daylette :) nie przepisał mi ich ginekolog,z racji tego,ze dopiero za kilka miesięcy bede miała 18 lat musiałam załatwiać na swoja rękę,a mianowicie na receptę koleżanki. Przez pierwsze dni zażywania tabletek miałam silne zmiany nastroju,potrafiłam w ciagu 5 minut zaczac płakać i smiac sie z samej siebie.. Mam wrażenie,a raczej jestem pewna,ze przytyłam! Nie w udach czy pupie,poszło mi wszystko w brzuch i piersi... Jem jak prosiak,zjadam tyle ile nigdy bym nie zjadła,a nadal jestem głodna:/ Od 3 dni mam plamienie i to tylko w godzinach porannych :/ nie mam pojęcia czy to efekty uboczne tabletek czy cholera wie co.. Ide w następnym tygodniu do ginekologa,wiem,ze bede musiała na 100% powiedziec,ze juz sie kochałam i zażywam tabletki,ktore nie ty przepisane na mnie,pytania sa takie: Czy jest możliwość,ze objawy,ktore wam opisałam to efekty uboczne tabletek? Czy gdy pojde do ginekologa,bede mogła dostać tabletki antykoncepcyjne bez powiadamiania prawnych opiekunów ? ( ostatnio moja znajoma była u ginekologa i dostała,a ma 17 lat:)) Bede miała bardzo "przesrane" jezeli chodzi o to,ze brałam tabletki,ktore nie były bezpośrednio przepisane na mnie? Z gory dziekuje za odpowiedz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować