Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!!! Co mam robić?

Polecane posty

Gość gość

Mam duże piersi (niestety:(). Te piersi bardzo mi przeszkadzają, szczególnie na siłowni o spaniu nie wspominając. Co mam z nimi zrobić?

Gość gość
Koniecznie pokazać!

Gość gość
dziś ha ha ha j.e.b.ł.a.m

Gość bzykaczXD
No pokaż cycuszki

Gość gość
Przeszkadzają ze względu jedynie na wielkość, czy też mają małą jędrność, dlatego ciężko nad nimi panować?

Gość gość
No mam duże i takie jędrne, ale nie robiłam żadnych operacji plastycznych. Ja już mam naprawdę ich dość, może dla faceta takie duże piersi to frajda, bo przecież "ma za co złapać", ale mi to przeszkadza jak nie wiem co.

Gość gość
jak ja bym autorce swojego rycerza wsadził w te jej cycki

Gość gość
Bez operacji pomniejszania piersi, nie ma mowy o spaniu na brzuchu, możesz spróbować chodzić w dobrze dobranym staniku sportowym, jaki masz obwód w biuście i pod?

Gość gość
A duzo wazysz? Moze wystarczy schudnac?

Gość gość
gość dziś Koniecznie pokazać! bzykaczXD dziś No pokaż cycuszki gość dziś jak ja bym autorce swojego rycerza wsadził w te jej cycki xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx z tego co wnioskuję po opiniach to już sami zboczeńcy na mój temat wchodzą

Gość gość
no nie wstydź się i powiedz jaką masz miseczkę

Gość gość
jakbyś miała małe, to jęczałabyś że chciałabyś mieć większe, babie to nigdy nie da się dogodzić.

Gość gość
mam miseczkę 85D pod biustem 86cm, a w biuście 102cm. A ważę 58 kg przy wzroście 168cm. Nie wiem właśnie czy sobie pomniejszyć te piersi.

Gość gość
Zatem schudnięcie nic nie da.

Gość gość
Nie obraź się droga autorko, ale jak ty sobie radzisz na tej siłowni z dużymi piersiami?

Gość gośćIzkaas
Moje tez sa zbyt duze...mam problemy z kregoslupem, wgl z ubraniami, wszystko mi je opina, maz pieje z zachwytu, ciagle o tych cyckach, co nie ubiore to wyglada wyzywajaco, koledzy itp wszyscy o cyckach, po ciazy jeszcze wieksze choc juz 7 lat po, mam 165 cm waga 58, cycki miseczka E/ F , takie pelne ze do stanika ciezki zebrac, jak ide to skacza, musze miec usztyw.stanik, na codzien mam sportowe bo bezuciskowe i mi lepiej, czasem po obiedzie az mi duszno bo w cyckach czuje, faceci zachowuja sie jak swijie nawet przy swoich kobietach, lubie zime bo chowam je pod kurtkami...

Gość gość
No jakoś sobie radzę. Kiedy nie ma mężczyzn to ja wtedy ćwiczę na bieżni, bo strasznie mi biust podskakuje i się faceci gapią na moje piersi i coś tam sobie szepczą, a to mnie strasznie wkurza. W pracy też tylko ciągle gapią się na moje piersi, a ja już mam naprawdę tego dosyć.

Gość gość
Oddaj mi kilka cm z biustu to dodam sobie do penisa :)

Gość gość
A ja mam małe cycki i jest mi źle z tym. Zazdroszczę ci autorko. Też bym chciała mieć duże cyce jak ty, by "facet miał mnie za co złapać".

Gość gość
Spróbuj może 80 DD/E, na początku, przez pierwsze 2-3 prania może być za ciasny, potem powinien ogarnąć cycuszki i koniecznie sportowy. Dasz znać, cz to coś pomogło? Jak nie to sorry, ale zostaje tylko operacja.

Gość gośćIzkaas
Autorko to ja mam wieksze bo 80 E/F ale wiem co czujesz, moje cycki sprawiaja ze faceci glupieja! Wiekszosc zon znajomych kolegow mnie nie lubi ale ci sie dziwic, jak ich mezusie o moich cyckach ciagle, dla meza mam wrazenie jestem jednym wielkim cyckiem, nic nie musze byleby byly cycki

Gość gość
spróbuję zacząć od miseczki 75G

Gość gość
Mogę wylizać Tobie cycki

Gość gość
Ach jak ja bym se te cycki possał...