Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poczytajcie ,jakich to macie gentelmanów :D

Polecane posty

Gość gość

Hehe swiete zdziry... Jak facet sie onanizuje to koniobijca, jak placi za seks to k*****arz, jak czeka z seksem do slubu-ktora by chciala prawiczka? Feministycznym szmatom ni c***ja nie dogodzi...!!! krzyz na droge huju

Gość misogygrowth
Nie spotkałem jak dotąd więcej niż 5 kobiet w zyciu z naprawdę dobrym charakterem. One zapominają wszystko co się dla nich dobrego zrobi, traktują że to się im należy, ale spróbuj coś schrzanić, to ci dekadę będą wypomniać. Próbowałem się zaprzyjaźniać z kobietami (tak - TYLKO zaprzyjaźniać) i powiem Wam że w momencie jak przestawałem być natychmiastowo użyteczny albo znajdował się KTOKOLWIEK kto był minimalnie bardziej dostępny i mógł zająć moją "niszę" to kobiety PALCEM NIE KIWNĄ żeby przyjaźń z chłopakiem utrzymać. Z roku na rok rośnie we mnie misogynizm i tylko fakt, że jestem młody i wiem, że dziewczyny w moim wieku jeszcze są głupie (dobijam do ćwierćwiecza) mnie powstrzymuje przed zaakceptowaniem, że kobiety na nasze pozytywne uczucia nie zasługują.

Gość gość
pusty prostak,bezwzględny kretyn,no wydaj mi sie że bedziesz chodził jak zegareczek pod wpływem baby ,uważaj

Gość gość
nie no spoko, baby to hooye uzytecznosc faceta mierzy sie wylacznie tym czy: 1. ma czym bzykac 2. potrafi to robic 3. nadaje sie na zabawke nie licz na nic wiecej, takie zycie stary

Gość gość
moze jeszcze k.rwa napiszcie, ze niewazne jak kobieta wyglada tylko liczy sie charakter to spadne z krzesla, hipokryci

Gość gość
charakter im liczy sie wtedy jak nie ma d**y w poblizu do przerzniecia a wina jest za malo {D