Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie ćwiczące z ewką

Polecane posty

Gość gość

cześć jestem mamą 1, 5 rocznej dziewczynki , długo zbierałam się na wzięcie za siebie . po ciąży ważyłam 58 kg i tak było przez rok. z poczatkiem tego roku zaczełam pozwalać sobie na słodyczne fast foody itp.. szybko przybyło kilogramów aktualnie waże 63 kg dla mnie to dużo bo przy 166 cm partie brzucha ud i ramion wygladaja komicznie tłusto .;-( i grubo od 3 tyg nie jem chleba i ziemniaków staram sie dokładniej i zdrowo dobierac posiłki ale waga ani nie drgnęła wiec od 3 dni ćwicze z chodakowską czy sa tu mamusie majace doswiadczenie w tych cwiczeniach ? ile trzea cwiczyc zeby zobaczyc efekty ? patrzac na moj brzuch któy choc nie ma celulitu i rozstepów mam wrazenie ze juz nigdy nie bedzie płaski

Gość gość
Ćwiczyłam 6 dni w tygodniu przez 3 miesiące plus dieta.schudłam 10 kg.i tez martwiąc się o brzuch.uda się,tylko cierpliwości u wytrwałości trzeba

Gość gość
a z jakiej wagi startowałas ? na jakich partiach ci zalezało tak ze na brzuchu ? czy dzis jest taki jak oczekiwałas ?

Gość gość
Aha.dodam ze ćwiczyłam z mel b(30 dniowe wyzwanie.to ćwiczenia na każdy dzień tygodnia.oprócz niedzieli.na początku ciężko ale satysfakcja jest jak pot po tyłku leci).

Gość gość
Schudłam w udach.brzuchu.rekach.tylesię podniósł iogólnie z całości spadło.zrób sobie zdjęcie.a kolejne po tygodniu.

Gość gość
Dałam sobie rok a udało się szybciej.jest lepiej niż oczekiwałam.ale żadnych słodyczy.jeśli mieso to na parze.zero chleba.popatrz na YouTube. Na metamorfozy.wpisz mel b środa i zaczynaj od dziś jeśli na prawdę chcesz zmiany.powodzenia

Gość gość
to zazdroszcze. Przez miesiac cwiczylam coodziennie, przez drugi 4 razy w tygodniu. wygladam gorzej niz przed, przybralam w biodrach i udach