Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Ewuni

ale jesteście głupie moje drogie czerwone

Polecane posty

Gość mama Ewuni

Jesteście głupie i naiwne bo podniecacie się i wierzycie we wszystko co napiszą tu niebieskie i potem się podniecacie miesiącami :-P jakbyście swojego życia poza netem nie miały hahaha.... ale za to ile śmiechu jest potem :-)

Gość gość
naprawde milo ze jestes tak spostrzegawcza :) chcesz medal z ziemniaka czy nagrode w konkursie sms-owym?

Gość gość
mamuniuewki k/u/r/e.w.k.i a kim są czerwone?nie znam,serio.

Gość gość
Oj mamo ewy..rzucasz sie teraz w nowym glupim temacie bo w innym zalozonym przez goscia Cie ktos obsmarowal-znowu. Moze zastanow sie nad soba to ludzi nie bedzoesz tak irytowala. Po drugie chyba Ty nie masz innego zycia niz net skoro masz czas na ciagle wypowiedzi tutaj na forum.

dajecie tyle radości że normalnie nic tylko was ucałować muszę :-P Zakładacie o nas tematy, kto co powiedział i dlaczego, komentujecie niemalże każdy wpis hahaha...... masakra Niezłą polewkę można z was mieć :-P

same widzicie wystarczy głupi temat założyć a już się zlatujecie hahahaha....... każde prowo łykacie nic tylko boki zrywać To chyba najlepsze forum jakie widziałam :-)

Gość gość
No kim są czerwone?

Gość gość
A ja myślałam,że najwięcej radości daje ci ta twoja mała larwa,a tu proszę -my z kafe cię najbardziej radujemy:)

Gość gość
Mamo Ewuni kurwuni zajmij się swoim bękartem lepiej a nie na kafe znowu a bękart pewnie w kojcu siedzi :o

Gość gość
Dla kogo cię zostawił facet?Pewnie dla takiej ,która nie ma macicy zamiast mózgu:O

Gość gość
Pilnuj psiuty swojej Ewki k/u/r/e/w/k/i bo byc moze kiedys moj syn ja wygrzmoci :D Na zone taka suczka sie nie nada bo z patologii toto ale do ruch/an/ia bedzie w sam raz. Beda chlopaki miec dziure zanim sie ustatkuja :D

dobra spadam kochane a wy siedźcie tu do samego rana bo przecież nie macie życia poza kafe :-) papa buziaków 102

Gość gość
Ja chodzę pod prysznic z moim mężem,ale rozumiem,że twoja tłusta doopa nie mieści sie tam z twoim gachem:)

Gość gość
mama ewuni to samotna matka

Gość gość
One na prawde sa tępe strzały:D zaczynam lubic niebieskie od kiedy te niezalogowane pokazuja jak sa swirniete. No tylko sulimiry nie polubie,bo nie akceptuje osob, ktore nie szanuja wyborow innych.

Gość gość
19.54 znana nam tempicielka odstepstw od idealu

Gość gość
Tempicielka??Myślałam,że tępicielka.