Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga pokazuje 49 kg a ja czuję się tłusto!

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę, patrzę w lustro i widzę obrzydliwe grube nogi, szerokie biodra, tłuste przedramiona i ogólnie czuję się grubo. Waga niby idealna ale co mi po tym!!! Mam 167 cm wzrostu.

wiesz ja jak ważyłam 51 (mam 165cm wz) czułam się idealnie... teraz waże 56 i czuję się tłusto nie mogę się na sb patrzyć mam wrażenie że zrobiłam się niższa a ja jestem po prostu o rozmiar szersza :(

Gość gość
moze jestes tzw skinny fat?

Gość gość
anoreksja to choroba psychiczna, takie sa jej objawy miedzy innymi

Gość gość
19;42 - tego się obawiam właśnie, bo mam beznadziejne proporcje. Niestety jestem typową gruszką więc mam szerokie biodra (89 cm) i masywne nogi. Ale z kolei mam też tłuste przedramiona, okropieństwo. Uprawiam sport ale ostatnio coraz szybciej się męczę a nie jem jakoś mniej niż normalnie.

Gość gość
Mam świadomość, że tyle ważąc POWINNAM być szczupła a jednak czuję się tłusto. Która z Was też tak ma?

Gość gość
waga pokazuje 87 a ja czuje sie chudo

Gość buahahaha
bo nie waga sie liczy a ogolny wyglad i sprawnosc dziewczyna ciezsza moze byc szczuplejsza niz ta lzejsza chocby dlatego, ze ta pierwsza ma wiecej miesni a ta druga wiecej tluszczu a malo miesni bardziej miarodajne sa pomiary obwodow

Gość buahahaha
a tak w ogole to uprawiasz jakis sport? masz jakas diete?

Gość gość
Codziennie chodzę na basen i trzy razy w tygodniu siłownia. Jeśli chodzi o obwody to biodra 89 cm, talia 62 cm i mega małe cycki. Ale chodzi mi bardziej o to, że mam grube nogi i ręce. Nienawidzę tego!

Gość buahahaha
jak dlugo i co robisz na tej silowni? podaj jakis przykladowy trening

Gość gość
Ok. 50 minut. Najpierw 25 minut na bieżni (ustawiona pod górkę, potem prędkość 9,2). Następnie 10 minut na ruchomych schodach (nie wiem czy wiecie na czym polega ten przyrząd, otóż imituje chodzenie po schodach), potem 75 powtórzeń z odpychania nóg (ćwiczą się uda) i 75 powtórzeń na mięśnie wewnętrzne na udach, na koniec robię ręce i plecy ale to już spokojniej.

Gość buahahaha
robisz jednym ciagiem 75 powtorzen tego samego cwiczenia?

Gość gość
Na zbyt gruba uda, na ktore nie pomaga dieta ani ćwiczenia najlepsza jest liposukcja ultradzwiękowa. Zabieg jest bezbolesny i szybko widać efekty. Polecam.

Gość gość
A nie orientujesz się ile potrzeba takich liposukcji, żeby np. ubyło w pasie 10 cm?