Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dzis urodziny. Smutno mi przez męża

Polecane posty

Gość gość

Dzis są moje urodziny. Dostałam byle jakie życzenia złożone w przelocie. Poprosiłam męża żeby skoczył po szampana do sklepu obok. Powiedzial ze mu się nie chce i żebym nie wymyslala. Smutno mi, tak strasznie mi smutno. Mąż miał rację i wymagam nie wiadomo czego czy mam powody do przygnębienia i żalu?

Gość gość
Wszystkiego najlepszego !!!!! Zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń :) aha... Twój mąż to kretyn do potęgi entej. :(

Gość Ale to już było
Wszystkiego najlepszego Ci życzę w Dniu Urodzin. Mąż zachował się po chamsku. Czy to taki problem spełnić prośbę swojej małżonki i pójść po szampana?! Dziwny typ, pewnie jest juz wiekowy, zmęczony życiem?

Gość gość
Wszystkiego najlepszego!!:)

Gość gość
Tu autorka. Maz ma 31 lat, to nie wiem czy taki wiekowy.

Gość gość
sto lat, a skad jestes mogę ci trzasnąć urodzinową minetkę której nie zapomnisz przez kolejne 10 urodzin

Gość gość
Wszystkiego najlepszego... nie przejmuj się faceci tak mają...

Gość gość
Eh. :) To ja bym sobie sama poszła po jakiegoś drinka, a jaśnie pan jak jest leniwy to niech się smakiem obejdzie :). Spoko, w tym roku też nie złożył mi partner ani życzeń, ani najtańszego upominka nie dał :). Za to jak postawiłam % na stół to był pierwszy do kieliszka. W dodatku ciągle gapił się w telefon, ciekawe z kim tak namiętnie pisał :). :P