Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj obroniła doktorat z socjologii

Polecane posty

Gość gość

"Wpływ mediów na Platoński obraz nieporozumień społecznych". Świat stoi przede mną teraz otworem, a wy głuptaki? Pewnie macie g*******e wykształcenie i jesteście bez pracy i perspektyw. Trzeba było się uczyć. Teraz jako dr. mogę śmiało powiedzieć, że większość ludzi może mi buty pastować :D

Gość gość
Nie pomoga doktoraty, kiedy czlowiek chamowaty :-)

Gość gość
No i co z tego jak zarabiasz grosze?

do kuchni gotować dla sfojego pana dominatora menrza a nie doktorki robić co to za kobity nie bondź z siebie dumna nic nie osiongnełaś i czego cie tam nałuczyli bo chyba nie jak dobre kortofle gotowoć jo? i widzisz sama po co zmarnowałaś czas teras ić odpokutój za grzechy i smarz mielone albo pikne schabowe

Gość gość
jaki doktorat haha !!! Po skrócie dr nie stawia się kropki...

jak to już ktoś napisał. nie pomogą doktoraty kiedy człowiek chamowaty. pomyślałam ktoś się dzieli radością, pogratuluje, a to się okazuje, że jakiś socjolog burak za przeproszeniem :P

Gość gość
A ja mam kilka doktoratów, mianowicie: - z fizyki - z matematyki - z medycyny - z filozofii - z biologi - z chemii - z ekonomi i z informatyki rzecz jasna. Do tego władam biegle następującymi językami: - Chiński - Angielski, Włoski, Hiszpański, Francuski, Rosyjski, Niemiecki, Portugalski - Arabski i Japoński Ponadto mam blisko 300 przeróżnych certyfikatów i dyplomów, mnóstwo studiów podyplomowych i nagród.

Gość gość
21.32. Wlasnie, to samo sobie pomyslalam. Doktorat to powod do dumy, a nie obrazania ludzi :-)

Gość gość
Ja według badań IQ na stronach gdzie aby otrzymać wynik, trzeba wysłać smsy za prawie 40 złotych, mam 290 IQ, więc jestem 100 razy bardziej inteligentna niż wy wszyscy razem wzienci :)

Gość gość
Autorko nie masz doktoratu, bo gdybyś miała, wiedziałabyś, że po skrócie dr nie stawia się kropki.

Gość gość
Ja wygrywałam paraolimpiady w szkole średniej m.in z biologi, chemii, łaciny, fizyki i biologi na szczeblu ogulnopolskim.

Gość gość
A ja mam kilka doktoratów, mianowicie: - z fizyki - z matematyki - z medycyny - z filozofii - z biologi - z chemii - z ekonomi i z informatyki rzecz jasna. Do tego władam biegle następującymi językami: - Chiński - Angielski, Włoski, Hiszpański, Francuski, Rosyjski, Niemiecki, Portugalski - Arabski i Japoński Ponadto mam blisko 300 przeróżnych certyfikatów i dyplomów, mnóstwo studiów podyplomowych i nagród. Ja też, i jestem też Miss Universe i Świata, i jestem na liście 100 najbogatszych Polaków. Wy się śmiejecie? :D niektórzy z 1500 do ręki na miesiąc mają takie wymagania od swoich kobiet :D

Gość gość
Dziwna ta edukacja wyższa. Nie rozumiem po co biorą rocznie tysiące ludzi na dziennikarstwo, socjologię, politologię. Przecież to powinny być elitarne kierunki na limitowanych uczelniach gdzie rok ma maks 10 osób. Ale rozumiem, że tu liczy się wykładowca, uczelnia, pieniądze. Gdzie to wszystko idzie, nie wiem

Gość gość
ale a was debile..nie umiecie wyczuwac ludzi i wątków ktore piszą widac od razu ze temat zalozyla sfrustrowana i glupsza kolezanka ,ktora zazdrosci jakiejs lasce ze ma doktorat i napisala to ze to ona obronila bo czeka na hejtowanie zeby sie lepiej poczuć.. proste jak drut a wy nie kapujecie i serio myslicie ze to autorka zrobila doktorat.

Gość gość
Ale wy idioci jesteście. Przecież widać, że to nie tytuł na doktorat. Co najwyżej magisterka (a może i licencjat na lepszym uniwerku). Prowokacja a Wy się spuszczacie

Gość gość
dr z kropką ale mądry jedynie na kasę do tesco możesz walić, palantyno nieokrzesana