Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy co myślicie o Tomaszu Terlikowskim

Polecane posty

Gość gość

przytoczę tylko niektóre z jego poglądów: kobieta nie może używać żadnej antykoncepcji, ma rodzić tyle dzieci ile jej Pan Bóg da. Rozwód to jeden z największych grzechów, jeśli np w domu jest przemoc fizyczna, psychiczna, seksualna to i tak jest to lepsze niż rozwód. Dosłownie tak on kiedyś powiedział, że lepiej dla dzieci żyć w domu z przemocą niż gdy rodzice się rozwiodą. Dodam, że obydwoje ze swoją żoną wyglądają jak dwa wieloryby

fakt, nieciekawie wygląda, jakiś tam kościelny dziennikarzyna, nie popieram jego poglądów-ani jednego i myślę, że nie ja jedna :)

hah Wredna, gdzie jesteś, to temat dla nas :D Autorko-a to, że wyglądają jak dwa wieloryby ma jakieś dodatkowe znaczenie w dyskusji? Czy jeśli byliby szczupli i piękni to jego brednie byłby łatwiejsze do przełknięcia?

Gość gość
a czemu dns dla Ciebie, bo nie w temacie jestem? Jesteś katoliczką? Ja o panu Terlikowskim staram się nie myśleć w ogóle. A propos, nie wiem, czy jesteście zorientowane jakie teraz KK przechodzi zmiany. Sama jestem co prawda ateistką, ale i tak uważam, że Franciszek to najlepsze co się kościołowi mogło przydarzyć.

Gość gość
Franciszek zostanie przez naszych biskupów obłożony ekskomuniką i wyrzucony z funkcji papieża!!!

Mysle ze był kozłem ofiarnym w dzieciństwie, klasycznym popychadłem, na podwórku workiem do bicia i tak mu się na mozg rzucilo, głosi z kosmosu nawolywania Dalego tyle apeluje do dzieci i młodzieży ,aby nie dokuczać dzieciom czy w szkole, czy na podwórku, nie pastwić się nad nimi, bo to za sobą niesie jakiś trwały uraz i uszczerbek na psychice. przykład ? pan Terlikowski Tak poza tym jego zona wygląda jak byłaby jego siostrą bliźniaczką :D

Gość gość
to debil, który nienawidzi i kobiet i przede wszystkim zwierząt bo tak się wsiekł jak przegłosowali to o uboju rytualnym. Nienawidzi zwierząt i uważa, że czlowiek powinien się nad nimi znęcać i je katować, czyli to psychol, prawdopodobnie gwałci swoje i cudze dzieci ale oczywiście o tym cicho sza

Gość gość
Oszołom. Pokroju JKM. Ale prawdziwy Polak i katolik :) Może żywcem do nieba go wezmą. Oby jak najszybciej ;-)