Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanabezpamięci

Problemy i tęsknota z ukochanym

Polecane posty

Gość Zakochanabezpamięci

Hej:( mój ukochany zerwał ze mną w niedzielę. Nie potrafię o niego nie walczyć. Już 4 dzień. Pisalam go, tłumaczyłam ale to na marne. Postanowił coś i nie potrafię go od tego odwieść. Powiedział mi że boi się przyszłości, nie chce dzieci ani dziewczyny i że po studiach za trzy lata wyjedzie za granicę. Powiedział też że mnie Kocha i że mu na mnie zależy. Właśnie przypomniałam sobie że październik to rocznica tragedii która przeżył gdy był dzieckiem. Macie jakieś rady? Jak mogę go odzyskać ? Czy mogę mu jakoś pomoc?

Gość Zakochanabezpamięci
Dodam że jesteśmy już razem dwa lata

Gość gość
Już nie jesteście. ZERWAŁ z Tobą. Koniec, finito.

Gość Zakochanabezpamięci
Mam mu pozwolić cierpieć przez coś na co on nie miał wpływu. Wierzę że do mnie wróci bo w tamtym roku w październiku była taka sama sytuacja.

Gość Zakochanabezpamięci
Zbędnym odpowiedzim dziękuję. Szukam pomocy a nie chamstwa.

jeśli to jakiś szczególnie bolesny dla niego miesiąc w tym czasie może być skłonnych do różnych przemyśleń życiowych, daj mu czas, poczekaj, niech spokojnie te miesiąc przecierpi, potem może zrozumie, że miłość do Ciebie coś dla niego znaczy.

Gość gość
Zakochanabezpamięci wczoraj Mam mu pozwolić cierpieć przez coś na co on nie miał wpływu. xxx a co? masz zamiar zmusić go do bycia szczęśliwym? znudził się już tobą - to młody facet i chciałby spróbować innych dziewczyn kot nigdy nie pilnuje tylko jednej dziury