Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MidnightSun

...

Polecane posty

Gość gość
Wlasnie doswiadczylas ksiázkowego szantazu emocjonalnego, ktôre stosujá uzaleznione osoby...

Gość gość
Klasyczna gadka- stracilem zycie, mam tylko ciebie..I wiáze cie do siebie silniej,niz lancuchem okrétowym,bo

Gość gośćula
ale co on bierze ? jak często ? ja już widziałam tu na kafe "zrospaczone dziewczyny" których facet raz na mc spalał skreta ,albo żony "alkoholików" upijajacych raz na kilka mc .

Gość gość
gra na twoich emocjach, na ludzkim odruchu niesienia pomocy. Nie mozna zostawic czlowieka w potrzebie...

Gość gość
dokładnie, teraz musisz być obojętna i nie możesz mu w nic wierzyć. Moja mama jest niepijącą od2 lat alkoholiczką i przed własnie 2laty zapiła będąc 1 rok po odwyku i terapii. Człowiek uzależniony biorący narkotyki czy pijacy alkohol, nie jest sobą. Musisz być twarda i konsekwentna ale co najwazniejsze wycofaj sie emocjonalnie.

Gość gość
Pytam sie zatem- do czego jestes mu potrzebna? Do pozorôw normalnosci? Do kombinowania kasy na narkotyki?

Gość gość
na czas kiedy bierze, bo zwariujesz. Tak serio to teraz nie obchodza go twojeemocje

Gość gość
Jestes mlodâ dziewczyná- jak ten bezczelny egoista smie wsadzac swój nalög na twoj***arki? I cie tym obciázac???

Gość gość
odwyk - nie ma innych alternatyw a T uwazaj zeby nie wpasc we wspoluzaleznienie (psych., nie mam na mysli dragow)

Gość gość
No sorry, alescie sie dobrali- lekomanka z narkomanem...O matko. To teraz masz dlug wdziecznosci. Chyba oboje jestescie przegrani..

Gość gość
Weź daj typowi walić w spokoju ;D Znajdz se normalnego. To jedyne realne wyjscie. A reszta to brednie. Odetnij sie od tego 100% Wiem co mowie

Gość gośćula
pokolenie last minute , k****a mac , ma kredyt do spłaty-zostawić , ma dziecko -zostawić , jest chory -zostawić , nie ma obecnie pracy -zostawić. Ileż to już wartościowych ludzi przecedziliście już przez to swoje egoistyczne sito ?