Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iwi 1409

szukam dojrzałej osoby do pogadania

Polecane posty

Jestem dojrzałą 44-latką,ostatnio po smutnych doświadczeniach ze strony partnera ,chciałabym porozmawiać i popłakać w wirtualny rękaw,żeby trochę poprawić swoje samopoczucie.Czekam na osobę która także chciałaby porozmawiać ,i tylko porozmawiać .

Gość gość
NIe wiem czy tu ci wiele osób jest w stanie pomóc moja droga, tutaj nawet jak ktoś trochę w życiu widział i trzydziestkę przebił, to niekoniecznie dojrzały. Mi ludzie dają 30-40 jak piszę... a tu jeszcze ćwierćwiecze nie stuknęło.

Gość gość
Niestety na mnie nie zarobisz szpiclówo bo nigdy nie zrobiłam nikomu żadnej krzywdy.

Gość gość
autorko, czy z facetem też chcesz pogadać czy tylko z dziewczynami? facet

Gość gość
A może ze mną ja jestem sprawiedliwe Nico od którego możesz dowiedzieć się bolesnej prawdy o sobie .Osobliwe wynikające z realnej oceny pokrzywionej przez Ziemian rzeczywistości.Nie mówmy źle o nieobecnych którzy nie mają realnych szans na obronę.Każde doznanie jest po coś jest w określonym celu.Nie ma tego złego co na lepsze mogło by nie wyjść.Paureco.

Witaj facecie!!!,porozmawiać można z każdym,kto ma coś sensownego do powiedzenia;daj namiary -odpiszę.Pozdrawiam

Gość gość
jon.lajoie@op.pl Możesz do mnie napisać :)