Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SuIimira

Karmienie piersią, drogie mamy, to Wasz zakichany obowiązek !!!

Polecane posty

Gość gość
i tyle w temacie !!! No wlasnie nie w temacie,bo to w ogole nie na temat :P

Gość gość
To bylo do tej cycoliny Sulimiry ona nie szczepi swojego bękarta a ja uważam ze jest egoistką która nie dojrzala do macierzyństwa i nie powinna miec dzieci szczepić powinna kazda matka KAŻDA!!!!!!!!!

przypominam, ze temat zalozyl podszyw. a co do szczepien to jezeli udowodnisz mi ze sa w 100% zdrowe i dobre dla organizmu i nie ma po nich skutków ubocznych to sie z toba zgodze.

Gość trudne położenie
Nie są, podobnie jak nie ma 100% pewnej antykoncepcji. Masz prawo do szczepienia dziecka i masz prawo do jego nie szczepienia. Sama szczepie, bo w przypadku moich dzieci nie ma przeciwwskazań. Znam przypadek zachorowania na epilepsje 6-miesieczniaka, właśnie po szczepionkę. Są to jednak wyjątki.

Gość gość
Co z tego ze podszyw skoro twoje poglądy są tak samo beznadziejne i pokazują jak bardzo ograniczona jesteś w swoim myśleniu i patrzeniu na świat ... Rozejrzyj sie w około życie nie sklada sie jedynie z karmienia piersią,to jaką jesteś matką wyjdzie jak Twoje dziecko będzie miało 20 lat,jakim człowiekiem będzie ale patrząc na to jakie wartości mu przekazujesz to nie wróżę niczego dobrego a rżniesz dame z inteligentnej rodziny z wysokim jakże wyksztalceniem,zejdź na ziemie dziewczyno bo bujasz w obłokach :)

Ja jestem całkowicie za karmieniem piersią, chciałam się tylko podzielić ciekawym spostrzeżeniem. Ostatnio szukam info o szczepieniach i natknęła się na masę opinii, że jak się karmi piersią to nie trzeba dziecka szczepić. Uważajcie na takie sensacyjne doniesienia. Rzeczywiście karminie bardzo pomaga, ale nie na wszystko. Natknęłam się na bardzo fajny artykuł jednej z mam blogerek - lekarki, padiatry. Polecam lekturę. tu chodziło o szczepienie przeciwko pneumokokom, ale pewnie to się tyczy każdego typu. Odniesienie do karmienia piersią znajduje się w komentarzu do artykułu (chyba trzeci komentarz): http://www.doktor-mama.pl/2014/10/pneumokokom-mowimy-szczepimy.html

Gość gość
nie bede karmic piersia jakiegos zakichanego bachora tylko dlatego ze jakas baba z kafe tak mowi. dla mnie wazniejszy jest wyglad i wygoda niz zachcianki gowniarza

Gość Jedynaczka4
Nikt nie ma prawa mi narzucać jak mam karmić, lub zajmować się własnym dzieckiem! Jasne?!!!! Karmie piersią bez dyktowania mi co mogę,a czego mi nie wolno! Sama wiem co jest dobre dla mojego dziecka. Żadna idiotka nie będzie mi narzucała niczego!

Gość gość
Do autorki masz jakąś obsesję. Jakby od karmienia piersią zależało istnienie świata...

Obowiazek to ja mam wychowac wlasne dzieci na porzadnych ludzi,a to jak i czym bede karmic , to jest tylko moj wlasny wybor,a nie zaden obowiazek.

A ja mam w nosie co kafeterianki mysla na temat karmienia mm.to moja indywidulna sprawa i nikomu nic do tego.dziecku krYwda sie nie dzieje.

temat został napisany przez podszywa tylko po to aby zrobić awanturę. mamusiaanusia to co wkleiłas to jest zwkjła reklama, pani dokotr pewnie dostała pieniądze za to. A ciekawe że na facebooku na stronie tej aukcji autorzy kasowali wszystkie niewygodne pytania na które nie potrafili odpowiedzieć.