Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gelinka111

Lampa do pokoju

Polecane posty

Gość gelinka111

Cześć dziewczyny. Mam nadzieję,że mi się link dobrze wklei bo z tym ostatnio jest problem. Co sądzicie o tej lampie: http://luxar.com.pl/pl/p/Lampa-wiszaca-Elba-1x40W-E27-miedz%2C-105469-Markslojd/1108 Szukam czegoś nowoczesnego . Pokój jest w jasnych barwach - beże, trochę brązów. No i jakieś tam mocniejsze dodatki w formie poduszek oraz wazonów itp. Czy podoba Wam się?

Gość gość
po co Ci kotku lampa? i tak bzykasz się po ciemaku

Gość gość
A skad wiesz czy po ciemku?

Gość gość
przeciez to co napisane tu to po prostu nie ma logiki kobieto 777 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
autorko, gdzie ciemno tam przyjemno

Gość gość
ja kupowałam lampy tutaj www.swiatly.com.pl - wloski, efektowny design, wiec naprawde warto zerknac i popatrzec :)

Gość gość
Tak naprawdę kiedy chcesz zamawiać przez internet dobrej jakości i w fajnym wzornictwie lampy to na avans.pl mają je fajne. Ja tam sporo zamawiałem gadżetów do domu jak urządzałem także polecam tam zakupy online.

Gość grażkkapodrażka
Cześć dziewczyny :) Mlamp to sklep online, w którym spotkałam się z niezwykle szerokim asortymentem oświetlenia. Znalazłam w nim pastelową lampę wiszącą do pokoju w moim ulubionym loftowym stylu. I to wszystko za niecałe 100 zł. Każdy znajomy pyta się, gdzie kupiłam taką świetną oprawę :)