Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość islamista

Jak bede stary, to przejde na islam!

Polecane posty

Gość islamista

Jak bede stary, to przejde na islam, a potem wysadze sie w powietrze w jakims kosciele pelnym ludzi. Pojde prosto do raju, gdzie bedzie czekalo na mnie 40 dziewic do gwalcenia. Wole to niz katolickie niebo, gdzieoferuja co najwyrzej spiewanie w chorze piesni ludowych!

Gość gość
swietnie, islamski raj jest rajem g***tow? pierwsze slysze :classic_cool:

Gość gość
alahu akbar buuuummm

Gość islamista
>>swietnie, islamski raj jest rajem g***tow<< Oczywiscie, a krzyk gwalconej dziewicy brzmi niczym najpiekniejsza muzyka!

Gość gość
tak coś czułam, że przeczytam o tych 40 dziewicach.... tylko drogi autorze tematu, nikt nie powiedział, że to akurat płci damskiej ;) a jeśli to będą trans-prawiczkowie ?

Gość islamista
>>tylko drogi autorze tematu, nikt nie powiedział, że to akurat płci damskiej a jeśli to będą trans-prawiczkowie ? << Mahomet powiedzial! Powiedzial o hurysach, a to sa kobiety! On rozumial, czego potrzeba mezczyznom! Nie to co katolicyzm, gdzie jedyni szczesliwi mezczyzni to ksieza!

Gość gość
łoo matko, a Cię wzięło :P

Gość gość
wez mi s********j z tymi ksiezmi rzygam juz tematem ksiezy na kafe. pomyslalby kto ze masz spory problem z sukienkowymi... nie pasuje ci jakis idz do innego, nie pasuja ci sukienkowi to zyj swoim zyciem i daj zyc im do hooya pana

Gość gość
tylko ze to o hurysach nie jest prawda Hurysy są niewyobrażalnie piękne, tak, że ich szpik kostny będzie widoczny poprzez ich szaty. Ale że co? Że jak niby? Że szpik? Jak bardzo seksowne mogą być kobiety, u których widoczny jest szpik? Jak można poświęcić swoje życie po to tylko, żeby dostąpić ‚łaski obcowania’ [czyt. - uprawiania seksu] z istotami żywcem wyjętymi ze „Świtu żywych trupów”?

Gość islamista
>>pomyslalby kto ze masz spory problem z sukienkowymi<< Mam problem, bo przez nakaz przestrzegania WC, z filmow w TV wycinaja sceny erotyczne. I nie ma kanalu z p****lami.

Gość gość
gość dziś a cholera go tam wie, dla mnie Mahomet był starym zbokiem, a sam Islam traktuję jak sektę, która niestety w pewnym momencie historycznym rozrosła się do rangi religii za jaką dzisiaj jest uważana... W zasadzie żadna religia nie jest dobra, noo może tylko buddyzm, bo jakoś nie słyszałam, że buddysta się wysadzał czy zasłaniał kobietami i dziećmi w imię Boga czy/lub/i walki z niewiernymi... pffff

Gość islamista
>>sam Islam traktuję jak sektę<< Ja tez nie jestem ich milosnikiem TERAZ. Dlatego przejde na islam dopiero jak bede stary, bo podoba mi sie ich wizja raju, w odroznieniu od tej katolickiej. Mimo tego, co ktos pisze o szpiku. Najwyzej te hurysy troche sie podkarmi przed gwalceniem...

Gość gość
na Twoją starość, to już może być kolejna wojna xD i może nie być niczego, bo jak Putin zrzuci bombkę to nie na żarty :) No ale, rób jak uważasz, życzę szczęścia :D

Gość islamista
I jeszcze w katolickim raju maja mi wyrosnac skrzydla! Co to ja jestem golab, albo inna ges ? A aureola w leb dostanie kazdy, az mu zaswieca betlejemskie gwiazdy. To juz wole g****ic ta chude hurysy, a w ostatecznosci nwet prawiczkow!

Gość gość
Jakie 40 dziewic, chyba 72 dziewice i nie trzeba ich gwałcić, bo one są tam po to aby służyć :)

Gość gość
40 to było rozbójników matole, a dziewic jest 72 jak ktoś wyżej napisał. Zanim zmieni się wyznanie, to wypadałoby coś o nim wiedzieć. Poza tym po co ci dziewice, jak ty pewnie w realu baby znaleźć nie możesz, to co byś z nimi robił... grał w bierki?

Gość islamista
Mi tam wystarczy 40 dziewic, te pozostale 32 moge odpuscic. Nie jestem zachlanny ! Moge je darowac prawiczkom z kafeterii, niech raz w zyciu sobie z*****aja.