Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumianek3333333

Do przyszlych mam nawet spodziewajacych sie bliźniaków

Polecane posty

Gość rumianek3333333

Hej Mam do sprzedania akcesoria niemowlece wszystko czyste,angielskie zadbane ,plus wózek bliźniaczy. Za wxzystko trzysta pl. Patrz gumtree bristol southmead, ogloszenia moje to zdjecia co maja kratke czewrona biala w tle.

Gość rumianek3333333
Pisze z telefonu... Mozesz znalesc tak jak napisalam wyzej..

Gość gość
nie mogę, bo otwiera mi się strona z ofertami domów

Gość rumianek3333333
Mam komp popsuty:( Wejdz na gumtree bristol Potem na baby&kids staff Potem wrzuc lokalizacje moja czyli Southmead jest po lewej stronie Nastepnie moje ogloszenia zostaly dodane okolo 2tyg temu,wiem ze sa bo sprawdzalam przed chwilka. Cecha charakterystyczna jest tlo czerwo biale na stole na ktorym poukladalam akcesoria. Jest tam tez kombinezon sztuk chyba 3,ubranka dla chlopca i dziewczynki. Wozek blizniaczy i reszta akcesirii. Brak tylko fotki zabawek grzechotek. Moge dzis po poludniu zrobic zdjecua i wyskac bezposrednio na Twojego meila. Popsuty mam komp a zalezy mi pozbys sie tych klamotow, czesc rzeczy tzn dużą ilość juz sprzedał am , na chwile obecna posiada Kosz mojzesza z materacykiem,ale bez stojaka Urzadzenie do slyszenua plodu summer prenatal system Podgrzewacz do butelek ,nowa buteleczka mothercare plus smoczku Sterylizator nowy avent Chustawka do drzwi Lindam Maskotki zabawki tez interaktywne grzechotki Bawidelko do lozeczka Fotelik samichodiwy urban Wozek gleboki blizniaczy Moge z Anglii cos dokupic i wyslac, bo wiem ze to wszystko jest disc drogie w Pl

Gość rumianek3333333
Wejdą na gumtree Bristol Potem naFOR SALE POTEM NA SBABY KIDS STAFF Dodalam ogloszenie dokladnie 19dni temu... To mi jeszcze zostalo achxe sie tego pozbyc ,bo nie mam gdzue za bardzo tego trzymac...

Gość gość
Sorry za błędy stylistyczne i literowki ale pisze szybko przy bliźniak i z tablet

Gość rumianek3333333
Tak to moje ciuszki. Chce to wszytstko wypchnac za mala kase akcesoria plus ubranka za max 300 350zl. Bo nie wiem jakie i ile pozbieram zabawki a one tutaj sa tez drogie. Plus wozek blizniaczy za 20pounds. No i za wysylke to jyz same musicue zaplacic, Ja wiem ze di 30kg kosztuje 30Pounds

Gość rumianek3333333
Szukaj jeszcze reszty moich ogłoszeń.

Gość rumianek3333333
Dla zainteresowanych mogę zrobić świeże fotki i wysłać na meil.

Gość rumianek3333333
Piszcie a ja tutaj niebawem zajrze;) mam nadziejke ze juz moje ogłoszenie zostało przez Was odnalezione. Naprawde cena max juz niech bedzie nawet z wozkiem to 350zl. Plus zabawki pozbiueram wypiore czy oczyszcze i bede miaka mniejszy balagan:)