Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luci76

ciąża w liceum

Polecane posty

hej , jestem w 3 klasie liceum , i w 1 miesiącu ciąży , chciałam si ę zapytać czy przysługuje mi jakaś zapomoga , z moim chłopakiem jestem już 3,5 roku... jednak jest nam trochę ciężko bo ja chcę zdać maturę a mój chłopak nie pracuje za stałe tylko sobie dorabia, i szuka pracy , chce się zapytać czy przysługuje mi jakaś zapomogę , bo po liceum nie bd mogła iść do pracy. Wiadomo poród + wychowanie dziecka..

Gość gość
zasiłek rodzinny na dziecko po porodzie -ale to są niewielkie kwoty

Gość gość
Witam, urodzilam dziecko w 3 klasie technikum. Szczerze mowiac to nalezalo mi sie becikowe i teraz rodzinne nic wiecej ale idz gdzies do pomocy spolecznej lub cos w tym stylu poradza Ci co zrobic mi duzo mama pomagala . A i w szkole jak urodzisz nalezy Ci sie indywidualne nauczanie ale pewnie juz urodzisz w maju jak nie bedziesz chodzila do szkoly. inaczej jest jak pracujesz to wtedy maciezynskie i wgl a tutaj to sama nie wiem ja ciagle bylam na zwolnieniu lekarskim i chodzilam do szkoly sporadycznie ale nauczyciele przymykali oko na to abym miala zaliczone sprawdziany , oczywiscie nie miala zadych ulg. A i nie życze Ci abys zaczela rodzic w czasie matury :)) bo znam taka osobe ktorej podczas ustnej odeszly wody a roznie to bywa ja urodzilam miesiac przed terminem

ale chodzi o to że gdy urodzę dziecko nie bd się już uczyć , a po za tym mam zamiar z moim chłopakiem wsiąść ślub

Gość gość
idź do mopsu i zapytaj

Gość gość
po pierwsze Wziąć a nie Wsiąść bo to jest różnica.. A jeśli chodzi o temat, to jedynie do Mopsu się wybierz pewnie jakieś paczki będziesz dostawała bo nie sądzę że dostaniesz pieniądze a tak to becikowe i rodzinne a to nie są duże pieniążki. :)