Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GosiusWW

Kryształowa statuetka, tak czy nie?

Polecane posty

Gość GosiusWW

Niedługo zbliża się 25 rocznica ślubu moich rodziców i z tej okazji zorganizowałam im weekendową wycieczkę w góry. Jednak uważam, że powinnam coś jeszcze dokupić, gdyż dobrze by było aby coś im pozostało jako pamiątka z tego święta. Nie chciałabym sprezentować im oklepanej kartki, ramki ze zdjęciem i tym podobnych. Gdzieś natknęłam się na informację, że teraz modne stało się kupowanie różnego rodzaju statuetek z wygrawerowaną dedykacją lub jakimkolwiek wymyślonym przez siebie napisem, a nawet zdjęciem. Coś takiego rodzice by sobie postawili na półce i mieliby pamiątkę na kolejne lata. Co wy o tym myślicie, dobry pomysł, czy powinnam myśleć dalej ?

Gość Aurelka900
A mogłabyś pokazać jak to dokładnie wygląda ? Fajnie by było jakbyś wstawiła jakieś zdjęcie, gdyż ciężko mi sobie wyobrazić :)

Gość gość
przestań, to szczyt obciachu

Gość Magdii855
Jak dla mnie pomysł ok ! Myślę, że to dobra alternatywa dla oklepanych kartek czy kwiatów na które sama osobiście już nie moge patrzeć na każdą możliwą okazję........

Gość gość
powiem wam tak, pracowalam kiedys w miejscu gdzie sprzedawano i grawerowano takie rzeczy, nie widziałam ani jednej ktora dobzr by wygladala. Tandeta i tyle, a cena tez nie mala, dokupilabys za to jeden dzien w spa dla rodzicow. To sie nadaje na jakies nagrody do firm zeby na recepcji postawic. A zdjecia wychodza kiepsko.

Gość Magdii855
A mi się wydaje, że to wszystko kwestia tego kto to wykonuje. Bo wiadomo, że firma, firmie nierówna. I jak kiedyś osobiście widziałam takie coś to jakościowo wyglądało bardzo dobrze. Tylko nie mam pojęcia z jakiej to było firmy.

Gość nancyyVv
a mi się właśnie takie świeczniki kojarzą z jesienią i zimą.. świeczki....półmrok..lampka wina przy kominku...hehehhe...to się rozmarzyłam... zależy kto co lubi, ale jak dla mnie spoko.