Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem reakcja na nadmiar alkoholu z małą ilością krwi

Polecane posty

Gość gość

Alkohol pije już od 8 lat średnio 1-2 w tygodniu i to ilości zwykle niewielkie 2-3 piwa średnio jednak zdarzają się melanże gdzie potrafię wypić dużo więcej np. ostatnio było to 0,5 l na 4 osoby oraz 5 piw. I tu jest mój problem np. gdy piję czystą wódkę nawet w większych ilościach (np. 1,5l na 4 osoby) nic poza kacem się ze mną nie dzieję następnego dnia (z zastrzeżeniem że przed snem wypiję 0,5l wody przegotowanej), ale gdy zmieszam to z niewielką ilością piwa już zaczynają się problemy następnego dnia. Tylko nasilenie tych problemów się zmieniło wcześniej, wymiotowało rano kilka razy i mi przechodziło. A teraz tak mniej więcej od roku wymiotuję dopiero ok. 20h po spożyciu alkoholu i pojawiła się niewielka ilość krwi (można to przeliczyć na 3 wyplunięcia z domieszką krwi), i tak zwymiotuję z 3 razy w ciągu 5 minut i .... mój organizm wraca za chwilę (3 minuty) do normy czuję się jakbym w ogóle nie pił zachowuję się normalnie, nic mnie wtedy już nie boli. Jeszcze jedno nie zawsze zdarza mi się wymiotować w tym roku przytrafiło mi się to tylko 3 razy (w tym 2 razy z małą ilością krwi) a upiłem się ostro przynajmniej z 10 razy ( za każdym razem stosuję metodę picia wody przegotowanej przed snem)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować