Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedlugo moj 1 raz. mam moze smieszne pytanie, ale zastanawiam sie, jak facet

Polecane posty

Gość gość
jesli w kontaktach z nim robisz się wilgotna to raczej jesteś gotowa

Gość gość
poczekaj i jak bedziesz gotowa na 100% to nie bedziesz sie wstydzic ,uwierz mi nie jestes jeszcze gotowa.Ja do dzis zaluje swojego 1 razu tez bylam zakochana,tak myslalam,facet wspanialy i co gowno.Moglam poczekac .

Gość gość
wlasnie znam anatomie, zdalam ja ;-) i czasami, gdy pochwa jest zbyt ciasna, a czlonek dosc duzy moze powodowac bol i dyskomfort, zwlaszcza przy rozpoczynaniu wspolzycia, kiedy to pod wplywem stresu pochwa wydziela malo sluzu pomimo podniecenia. a pytam, bo inaczej wiedziec to w teorii, a inaczej w praktyce, wiec pytam innych. tak, podnieca mnie i robie sie wilgotna, gdy jestesmy blisko, przytulamy sie.

Gość gość
nie wstydze sie jego, ale nikt nigdy nie widzial mnie nago, wiec stad wstyd. ufam mu.

Gość gość
Poczekaj jeszcze chwile,może dwie Za jakis czas bedzie naturalnie Pytasz bo bladzisz,a jak mu trzydziestka walnie? Zadaj sobie pytanie czy warto Mnie moj,,jedyny,, powiedzial dziewica juz nie bylas Marto....:(

Gość gość
mi wiek nie przeszkadza. chcialabym juz to z nim zrobic, byc z nim blisko, tylko troche sie wstydze tego, ze po raz 1 ktos mnie zobaczy naga.

Gość gość
moglabym miec wieksze piersi.

Gość gość
mam d, wiec troche male jak dla mnie

Gość gość
jak facet akceptuje to zero kompleksów,niektórzy faceci wręcz uwielbiają u dziewczyny tzw dziewczęcy biust. Jestem facetem i takie malutkiejędrne kształtne piersi uwielbiam