Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

klotnia z tesciowa a maz nie stanal w mojej obronie

Polecane posty

Gość gość

zwrocilam sie do tesciowej o pomoc w dosc waznej dla nas sprawie wydarloa sie na mnie itd na koniec zwyzywajac od k**** odpisalam jej dosadnie w sms- ze powinna patrzec na siebie i kilka innych rzeczy- bez zadnych wyzwisk czy cos na mojego sms odpisal szwagier- puszczajac wizanke taka ze uszy by odpadly- poryczalam sie z tego wszystkiego chwilowo jest u nas moja mama- widzac to- zapytala go tylko- dlaczego on na to wszystko pozwala- i dlaczego pozwala obrazac swoja zone- maz sie slowem nie odezwal powiedzialam mu pozniej- ze dobrze wiedziec czyja strone trzyma- i ze widocznie ja malo dla niego znacze- 0 reakcji opisalam mu pozniej cala sytuacje w mailu- bo czasami tak sie komunikujemy- reakcji brak co prawda mamy teraz ciche dni od tygodnia prawie bo przegial i zostal ukarany- wiec jest teraz caly obrazony na mnie- ale akcja jego rodziny mnie dobila spodziewam sie dalszej czesci bo jeszcze sie z nimi nie spotkal osobiscie- i ze odpowiednio przedstawia sytuacje- i ze bedzie mial do mnie pretensje jak ja smialam obrazic jego matke i obawiam sie ze padnie z mojej strony pytanioe- kto tu jest wazniejszy- i ze odp nie bede ja- i teraz sie zastanawiam co dalej wywalic go z domu- odpuscic i dalej sie dawac gnoic? 6 lat po slubie, 5 dziecko- kiedys mi powiedzial- ze jak narozrabiam w jakiejs sprawie- mam sama sie bronic - bo on sie wtracal nie bedzie ale nie wiem czy to tak ma wygladac? poradzcie :(

a może teściowa ma rację? Moze zwróciłaś się o pomoc w sprawie, która budzi kontrowersje?

Gość gość
teściowe są faktycznie jakieś popier/dolone :O

Gość gość
masz łajzę za męża :) takiego sobie wybrałaś :) gratulujemy :D