Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niejędrne piersi

Polecane posty

Gość gość
No widzisz, a mi ten facet powiedział, że lubi większe :D

Gość gość
Są tam gdzie były :P

Gość gość
Chodzę często do sauny Klub łaźnia i jeszcze nigdy takich nie widziałem.Chyba mam pecha bo same śliczne kobiety z pięknymi i jędrnymi cyckami przychodzą.

Gość gość
Eee no to chyba masz szczęście a nie pecha? nie rozumiem? a pewnie takie przychodzą bo inne się wstydzą

Gość gość
Ale ja chcę zobaczyć jak wyglądają takie obwisłe,a trafiam na same ładne i jędrne cycki u kobiet. :(

Gość gość
To jak Cię to tak ciekawi to jedź na wakacje zagranicę np. nad morze śródziemne, tam na plażach naprawdę różne się opalają, sama bym nie poszła do żadnej sauny publicznej w Polsce a tam się opalam topless ;]

Gość gość
skoro nie nosilas stanika to niedziwne że ci opadly, ja mam 30lat i jedrny biust, stanik zawsze nosilam

Gość gość
Dobrze masuje piersi i chętnie pomogę tak jak zalecił ginekolog pewnej parze.A to jest prawda z tym masowaniem.To nie od stanika są takie!

Gość gość
Jak będę miała faceta to wiadomo, że będzie masował

Gość gość
Mój mnie masuje całą piersi też.

Gość gość
Aha czyli jędrność biustu zależy od tego czy ma się faceta, który będzie je masował

Gość gość
Mi się takie duże i zwisające podobają. Oj bym takie chętnie popieścił.

Gość gość
To fajnie :P im więcej facetów, którym się takie podobają, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że trafię na takiego, któremu się nie podobają :P

Gość gość
Właśnie tak :) Dasz się lubić :) No jeszcze jak byś nimi mi masowała twarz :) Lubię tak, jak nad moją twarzą zwisają, a ja mogę je pieścić ustami dotykać, masować paluszkami delikatnie lub trochę mocniej :)

Gość gość
Nie widać pięknych, dużych i zwisających cycków. Dziewczyny co z wami ? Wstydzicie się ? Ja je uwielbiam !

Gość gość
No bo został usunięty :P ktoś musiał zgłosić :P niestety nie dodam drugi raz bo już usunęłam to zdjęcie z komputera ;] więc koniec tematu ;]

Gość gość
dobra jeszcze mam takie :P speedy.sh /g2raV/10072011806.jpg

bardzo dobrym preparatem na piersi- ich ujędrnienie, podniesienie jest suplement Elevation Plus - swoim czasem zdobył tytul nutrikosmetyku roku. Znany na calym swiecie do kupienia w sieci , lub na allegro.

Gość gość
Dzięki, może sobie kupię ;]

Gość gość
szkoda ze nigdzie nie widzę składu tego czegoś ;] takie podejrzane mi się wydaje :P

Gość gość
A, dobra już widzę ;]

Gość gość
Nam przy wizycie mężowi podczas badania pochwy powiedział co do piersi to masować po okresie.Bo mężulka mam przy badaniu daaje pozór na gina!

Gość gość
Nie jestem za tym żeby brać faceta ze sobą do ginekologa, ale każdy lubi co lubi ;]

do autorki Jest prosty sposó na niejedrne piersi wystarczy doprowadzic u kobiety do optymalnego poziomu tkanki tluszczowej około 20 % masy ciała i silnie rozbudowac miesien piersiowy wiekszy. Tu masz zawodniczke zo oklo 20% poziomem tkanki tluszczowej z fajnie zrobionym miesniem piersiowym http://fitness4u.blog.pl/files/2013/07/4a4a5ea25c2347db869c6885d37a6eca.jpg Czyli np kobieta 165 cm wzrostu ktora ma nalezna mase ciala 50 kg przy 20% poziomie tkanki tluszczowej powinna jej miec 10 kg i jesli wazy np 62 kg to te dodatkowe 12 kg to wlasnie zbedna tkanka tluszczowa. Czyli ma jej w sumie zamiast 10 kg ma 22 kg. Tkanka tluszczow intensywnie odklada sie na gruczole piersiowym i daje wrazenie niejedrnych piersi Silnie rozbudowany miesien piersiowy wiekszy dziala jak wkladka silikonowa taka poduszeczka wlozona pod piersi. Niestety usuneli twojego linka do zdjecia twoich piersi wiec musisz wstawic nowego wtedy ocenie i poradze co zrobic:) Zdjecie 3 najlepiej calego ciala w samych stringach lub nago z wyjatkiem twarzy zeby bylo widac talie biodra i uda wtedy bede mogl ocenic jaki jest poziom takanki tluszczowej na ciele. Zdjecia a tle bialej sciany robione z wysokosci twoich bioder tak zeby nie skrocily optycznie sylwetki jak w zdjeciach robionych z poziomu twrarzy Tak zrobione zeby sylwetka wypelniala cale zdjecie czyli musisz dobrac odpowiednia odleglosc popros swojego faceta lub kolezanke Pozycje do zdjec 1. Z przodu 2. Bokiem 3. Od tylu nogi rozstawione na szerokosc bioder Zajmuje sie tym od 20 lat zawodowo wiec zdjecie wystarczy do oceny. Pracuje z zawodniczkami i profesjonalnymi modelkami Wystarczy rok zeby byla zdecydowana poprawa ale juz po 3 miesiacach jesli poziom zbednej tkanki tuszczowej nie przekracza 12 kg bedzie bardzo duza poprawa bo tyle wystarczy na redukcje tej zbednej tkanki tluszczowej. Rozbudowanie miesnia piersiowego to dluzsza sprawa stad ten rok Takie zdjecia bedziesz powtarzala co 4 tygodnie po 12 mozesz pochwalic sie na ERO i niech wszyscy ocenia jaka jest zmiana:) Tylko musisz sluchac tego co ci doradze i nie uprawiac zbednych dyskusji:) Oczywiscie jesli masz ochote zebym ci pomogl:)

Gość gość
Gdzieś słyszałem aby mieć jędrne piersi trzeba chodzić w stanika 24/h i będę jędrne tak robi Hally Berry i zobacz jakie ma cycunie może warto spróbować

Gość gość
:D Wilku dziękuję za rozbudowaną odpowiedź :D Właśnie ważę 62 kg przy wzroście 165 :P ale nie mogłabym ważyć 50 kg! Wtedy wyglądałabym strasznie :p Już jak ważę 57 kg wyglądam "chudo" :P Ta zawodniczka to wygląda jakby miała sztuczne piersi... jesteś pewny, że one się tak "zrobiły" od ćwiczeń? :P Nie skorzystam z Twojej propozycji ponieważ mamy inne spojrzenie na to jak się powinno wyglądać :P Ale dałeś mi pomysł i wykorzystam ten nadmiar tkanki tłuszczowej i będę faktycznie zdecydowanie więcej ćwiczyć klatę piersiową!! :)