Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagrody oczepinowe, co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Wpadłam dziś na oryginalne nagrody oczepinowe. Znudziły mnie flaszki dla zwycięzców, więc chciłabym to urozmaicić. Po WSZYSTKICH zakończonych konkursach zwycięska osoba/para proszona jest na środek na tzw. Ceremonie wręczenia nagród. Każda z par będzie miała zawiązane oczy i do wyboru nagrody: płytkę z wesela, zmywarke lub odkurzacz. Gdy ktoś wybierze płytkę dostaje kawałek płytki podłogowej, zmywarkę- płyn do mycia naczyń i gąbkę a odkurzacz to szczotka. Oczywiście do wszystkiego flaszka na miłą pracę, co sądzicie?

Gość gość
łooo matko, ale przedstawienie

Gość gość
Łł oooooo matko dokladnie jakie przedstawiebie hehe ja bym sie chyba poszczala ze smiechu jak bym byla na takim weselu...... najlepsza nagroda jak panna mloda kadzemu z panow ktorzy brali udzial w kobkursach zrobila LODA to bedzie nie zapomniany prezent do konca zycia a pan mlody niech kazdej ktora brala udzial w konkursie zrobi DZIECKO ł ł ooo to bedzie ekstremalne przezycie najlepsza nagroda w kon kursach lepsza niz jakas szczotka czy plyn do garow a nawet wódkam. .....