Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamki na tęczówkach, też je macie?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy wcześniej ich nie miałam, czy po prostu ich nie zauważyłam. Na jednym są zaledwie trzy, na drugim oku sporo więcej. Może ktoś z Was się z tym spotkał? Przyznam szczerze, że jestem trochę zaniepokojona.. W linku zdjęcie oka, przepraszam za marną jakość ale mam wrażenie, że problem jest na nim dość klarowny http://vlep.pl/985sha.jpg

Gość gość
Tak ,w lewym jakby trzy ,chociaż widać je dopiero ,gdy się dobrze przyjrzę ,a w prawym oku żadnej .

Gość gość
Kurcze, ja też w lewej mam ich więcej. Moja mama nie ma żadnej a narzeczony jedną. Wyczytałam w internetach, że może to być oznaka jakiejś choroby i teraz się zamartwiam :(

Gość gość
ja mam ich pełno ale ma tez piegi imysle ze to daltego

Gość gość
mam plamy na teczówkach brazowe a oczy mam zielone duzo ludzi tak ma

Gość gość
Niektore plamki mogą swiadczyc o chorobach narzadow wewnetrznych. Jest specjalna mapa oka.

Gość gość
Dziękuję Wam za wszystkie wypowiedzi, trochę mi raźniej :) Też mam piegi i bardzo dużo pieprzyków, może więc i na tęczówkach tworzą się takie przebarwienia.

Gość gość
irydolog mi mowila ze to choroby pokazuje wewnetrzne.. niestety moze to byc czerniak tez czyli rak zlosliwy ktory zabija szybko:(

Gość gość
Widziałam wspomniane mapy i część nawet by się zgadzała z dolegliwościami na które cierpię. Czy ktoś z Was miał do czynienia z diagnozą wystawianą za pomocą tego sposobu?