Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzam się kto też schudł ? Macie jakieś rady?

Polecane posty

Gość gość

Próbuję na dzień jeść ok 1200 kalorii i nie wiem czy dobrze liczę, czasami myślę po co sobie odmawiać raz się żyje ale potem znów widzę moje bluzki co się nie dopinają i chyba jednak warto schudnąć.

Gość gość
Pij dużo wody, herbatek, itd. Na poczatku możesz sie troche przegłodzić i ci się ściśnie żołądek. To najlepszy sposób Powiem ci, że ja próbowałam wielu, wielu diet- nigdy nic nie skutkowało:( potrafiłam cały dzień żyć o sałacie , a wieczorem zjeść pół lodówki. jednak ostatnio miałam remont , w tym kuchni. Mieszkam w małym miasteczku, więc nie ma mowy o jedzeniu na mieście. Pierwszy tydzień mnie skręcało, a później? Jakaś bułka, serek, jabłko. Przez miesiąc bardzo mało jadłam, dużo piłam. Żołądek mi sie skurczył i od tego czasu super chudnę;)

Gość gość
herbatki piję wody mniej. jem pięć posiłków urozmaiconych no odpada cukier itd, dziś zjadłam kolację jedna kromka z sałatą troszkę kurczaka ale już jestem głodna. Rano jedna kromka jutro wezmę kawałeczek makreli 2 śniadanie kefir na obiad zjem co będzie w domu ale mało podiwczorek 2 jabłka kolacja znów kromka pomidor, sama nie wiem może to za mało? Za mało jak się je to też się nie chudnie.