Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

liczę na pomoc z Waszej strony (moje wady i zalety)

Polecane posty

Gość gość

Hej, dzisiejszego wieczoru postanowiłam, że wezmę kartkę i napisze swoje wady i zalety. Wybrałam wpierw wady, które zajeły mi całą kartkę, natomiast zalet nie umiałam napisac, nic mi nie przychodziło kompletnie do głowy.. Nie wiem co o tym myśleć, chyba mam niskie poczucie wartości. Liczę na jakąś radę

Gość gość
Skromność łatwo dasz d**y żeby się dowartościować szczere oddanie

Gość gość
do wad możesz dodać pisanie na kafe :classic_cool:

Gość gość
ciężko coś powiedzieć, w internecie jesteś anonimowa. Skąd mamy wiedzieć jaka jesteś?

Gość gość
z tego wniosek ze masz same wady :D

Gość gość
Czy pomagasz bezinteresownie obcym ludziom? Lubisz zwierzet? Masz przyjaciol? Szanujesz kogos kto Cie zdradzil i oszukal? Lubisz pracowac? Co bys zrobila gdybys wpadła?

Gość gość
Fakt, nie wiecie jaka jestem w rzeczywistości, ale to już chyba coś znaczy, że wypisałam na kartce same wady, a do zalet kompletnie sie nie odniosłam, bo nie wiedzialam co napisać.

Gość gość
"Czy pomagasz bezinteresownie obcym ludziom? Lubisz zwierzet? Masz przyjaciol? Szanujesz kogos kto Cie zdradzil i oszukal? Lubisz pracowac? Co bys zrobila gdybys wpadła?" Jeśli chodzi o cele charytatywne to czasami zdarzało mi się wrzucić jakiś pieniążek do pudełka. Kocham zwierzęta, nawet mam psa. Na 3 pytanie nie wiem czy umiem odpowiedziec na pytanie, bo jesli chodzi o faceta to nigdy go nie miałam. Pracować czy lubię.. pracowałam w te wakacje, podchodziłam raz do tego poważnie raz nie. Nie wiem co bym zrobiła, gdybym wpadła