Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS to banda nierobów, pijaków i fanatyków

Polecane posty

Gość gość
powinno być: "nad terytorium nie należącym praktycznie do nikogo"

Gość gość
PO powinno mieć 0 procent poparcia a ma poparcie równe koalicji pisu z innymi oszołomami, a więc z tego wynika jasno, że nie jest tak jak napisałaś.

Gość gość
Propaganda w Korei Północnej wmówiła tamtejszym ludziom że żyją w najlepszym kraju na świecie .Gdy ma się w swoich rękach telewizje i dużą część prasy można to samo przeprowadzić z Polakami .Dowód na to ze po siedmiu latach kompromitujacych rządów i niezliczonej już liczbie afer PO ma jeszcze podobno 25% poparcia ( nie wierzę ) .PO przy pomocy macherow od prania mózgów udało się mniej rozgarnietym polakom zbudować mit że jest oswiecone europejskie PO i śmieszny zacofany PiS którym rządzi jakiś straszny Prezes Kaczor.Kazdy zwolennik PO przycisniety pytaniami co jest strasznego w Kaczorze mówi tak samo że jest straszny bo jest straszny .Ale co wymagać od młodzieży gdy zapytany młody czlowiek kto to jest Sobieski odpowiada " wódkę wymyślił " (autentyczne ) .Można takich ludzi urobic ? Można i to łatwo.

Gość gość
zapomnialas o "drobiazgu" koreanczy z polnocy nie maja lacznosci z wolnym swiatem a polacy maja i wiedza z zagranicy ze polska jest dobrze rzadzona

Gość gość
Bardzo dobrze .Już trzy miliony wyjechało zostawiając rodziców rodzenstwo żony mężów i dzieci .Doskonale .Puszka po piwie nie uleży w koszu dłużej niż dziesięć minut.Zabierze ją nie zul tylko biedny emeryt .Ci co zostali tyraja po 12 godzin bez rejestracji. Owszem jest armia urzędasow doskonale wynagradzanych .To pociotki notabli z PO .Wlascicele Polski .To żelazny elektorat PO który nawet afer udaje że nie dostrzega .Bojąc się o swe tluste posady .To nomenklatura PO .To pomysł komunistow za PRL .Mieć swoich

Gość gość
Afera Rywina to mały pikuś przy aferach z epoki Słońca Peru. L. Rywin nie wziął ani nie dał żadnej łapówki, a za pijany bełkot z A. Michnikiem spędził w więzieniu prawie 2 lata. Za czasów koalicji PO i PSL mamy aferę za aferą: 1) aferę z korupcją posłanki Sawickiej, 2) aferę z inwestorem katarskim i likwidacją polskich stoczni, 3) aferę hazardową z udziałem Mira, Rycha i Zdzicha zamiecioną pod dywan, 4) aferę korupcyjną w Wałbrzychu w trakcie wyborów samorządowych 5) aferę z solą drogową sprzedawaną jako spożywczą 6) aferę z kradzieżą kruszywa podczas budowy autostrad 7) aferę z ekranami akustycznymi podczas budowy autostrad 8) aferę z ubraniami premiera, jego żony i ministra MSZ kupowanymi z pieniędzy PO 9) aferę śmieciową 10) aferę Elewatora, 11) aferę AMBER GOLD, 12) aferę zegarkową Nowaka 13) aferę europosła Protasiewicza z pracą w KGHM, 14) mega aferę informatyczną w MSZ, MSW, GUS, MS… 15 ) aferę z Kolejami Śląskimi 16) aferę lobbingowa Neumanna w służbie zdrowia 17) aferę europosła Raus-Protasiewicza na lotnisku w Niemczech 18) defraudację pieniędzy w Agencji Wywiadu. A to tylko to co dotarło do opinii publicznej. Czy któraś z tych afer została uczciwie wyjaśniona i rozliczona ?

Gość gość
Oby okres 2015-2019 był kolejną kadencją rządów Platformy Obywatelskiej :)

Gość gość
Wtedy będziemy już, kompletnymi żebrakami europy! Oby nie!!!

Gość gość
Polak jest głupi przed szkodą i po szkodzie - czego dowodem jest ponowny wybór Tuska i jego złodziei. PIS nie jest idealny, ale lepszych jak narazie nie ma. A że złodziejom to nie pasowało, to nie mój problem. Dla mnie żyło się lepiej gdy rządził PIS i własnie wtedy była perspektywa na polepszenie. Wraz z Tuskiem upadły juz wszelkie nadzieje, bo z takich długów to nie widzę żadnego wyjścia, szczególnie że wszystko co p-rzynosiło dochód - oddali za pół darmo albo i za darmo. Ale głupi naród widzi tylko że Tusk jest przystojniejszy (???). Głupole nie odróżniaja wyborów do parlamentu od wyborów miss. I dlatego Polska stacza się jak lawina w przepaść.

Gość gość
Nadzieja tylko PiS .Zgadzam się , innych nie ma .

Gość gość
PO to zwyczajne szmacissska :) dziwię się ludziom którzy na nich głosują to tak jakby głosowali na hitlera :)

Gość gość
2) aferę z inwestorem katarskim i likwidacją polskich stocznixxNa czym ta "afera" polegała?

Gość gość
A na niczym .Zamkneli stocznie bo dyrektor miał katar .A teraz spadaj peowski politruku !

Gość gość
Shatyn tak trzymaj! Trzeba pokonać tych PiSuarów siłą argumentów

Gość gość
Shatyn ma argumenty ? Cha cha cha .Jak nie wie co powiedzieć bo został zalatwiony przez adwersarza to Shatyn wkleja jakieś teksty o Kosciele .:-):-):-) Nie mające zwiazku z tematem .To nawiedzony kopista . :-)

Gość gość
Możesz wskazac taki moment, że Shatyn nie miał co powiedzieć i wkleił coś o KK? Bo ja czegoś takiego nigdy nie widziałam.

Gość gość
A to może skarbie naucz się czytać ?

Gość gość
Umiem kochanie ale Ty opowiadasz o rzeczach nieistniejących.

Gość gość
Nic na temat Shatyna który rzekomo został załatwiony przez adwersarza i dlatego zaczął wklejac coś o kościele.

Gość gość
Powtarzam .Shatynowi jak brakuje argumentow OD DAWNA wkleja teksty o kościele .Tak było dziś wczoraj i przedwczoraj .Wystarczy zajrzeć do tylu Musisz skarbeczko zobaczyć .I wtedy przyznasz mi rację :-)

Gość gość
Zobaczyłam kochanie i niczego takiego nie ma. To tylko roi się w Twojej głowie a może raczej, główce. Shatyn udzielał merytorycznych odpowiedzi na każde w miarę mądre pytanie. Nie zauważyłam, żeby Shatynowi zabrakło argumentów i zamiast odpowiedzi wkleił cokolwiek nie na temat.

Gość gość
zawsze możesz podać konkretne posty w odpowiedzi na które shatyn zrobił tak jak twierdzisz.

Gość gość
Czy w tym waszym PO panuje jakiś wirus klamania w żywe oczy ? Afera hazardowa ? Jaka afera ? Shatyn wkleja caly czas teksty o Kosciele .Gdzie wkleja ? Tak to można rozmawiać ?

Gość gość
Po za tym nie mam zamiaru dyskutować o tym durniu .Z nim lubię bo smieszy mnie ta jego bezkrytyczna obrona zepsutej do granic przyzwoitosc***artii teraz już raczej mafii. :-)

Gość gość
Jak zauważyłam to raczej Ty nie potrafisz merytorycznie odpowiedzieć na posty skierowane do Ciebie a nie Shatyn.

Gość gość
@Shatyn dziś ,,2) aferę z inwestorem katarskim i likwidacją polskich stoczni'' Przesłuchaj W CAŁOŚCI taśmę z udziałem Sienkiewicza, a nie okrojoną wersję znaną z postPRL-owskich mediów, to się dowiesz. Sam Pan Minister cię w tym przedmiocie uświadomi. ;)

Gość gość
Nie wiem jak Shatyna ale mnie, prywatne rozmowy ludzi nie interesują. To dobre dla małych ludzi.

Gość gość
jedno gnojarstwo to podsłuchiwac a drugie na podsłuchane się powoływac. upadek moralności:O

Gość gość
@gość dziś ,,Nie wiem jak Shatyna ale mnie, prywatne rozmowy ludzi nie interesują. To dobre dla małych ludzi.'' Kim w takim razie są obecnie rządzący jeśli nie ,,małymi ludźmi''? Liczba założonych podsłuchów podczas rządów PO wzrosła co najmniej (bo szacunki są różne w zależności od tego czy posługujemy się danymi oficjalnymi czy tymi mniej) CZTEROKROTNIE.