Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mieć twarde serce gdy dupa jest miękka?

Polecane posty

Gość gość

Już mam dość beczenia przez kogoś i z powodu kogoś;(. Dzisiaj miałam sytuację, że wpadłam na osobę, która mnie jakiś czas temu skrzywdziła i zraniła i ta osoba odwróciła wzrok na mój widok, a przecież nic jej nie zrobiłam;(;(. To TA osoba mnie zraniła i skrzywdziła i oszukała i okłamała i wycykała, a teraz jeszcze owraca głowę na mój widok. To ja powinnam to zrobić. Nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie traktowanie, co ja takiego złego i niewłaściwego zrobiłam?;(. Ryczę cały dzień, jak ostatnia debilka.;(;(. Ale jest mi cholernie przykro.

Gość gość
Powiedzenie jest: jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupę. Za bardzo się przejmujesz. Pewnie też za bardzo lgniesz do ludzi i to widać. A wtedy wredni ludzie zaczynają to wykorzystywać. Musisz pokopać w swojej podświadomości, przyczyn dlaczego potrzebujesz akceptacji. Wiele z takich czynników jest w dzieciństwie. Jak to znajdziesz, to będzie ci łatwiej. To taka moja analiza psychologiczna. Jeśli ta sytuacja powtarza się się często, tzn, że analiza jest trafna. Jeśli to tylko ta osoba, to analizy nie bierz do siebie i olej dziada, małpę. To on się źle zachował. Może mu głupio, a może to zwykła ciula, więc szkoda twoje energii. :)

Gość gość
Juz 2 raz ta osoba się tak zachowała wobec mnie. Z reguły właśnie nie lgnę do ludzi, jestem dosc zdystansowana i chłodna, ale jak juz komuś zaufam i polubię to na 1000% i potem właśnie takie są tego skutki;(;(. Nic tej osobie nie zrobiłam, a z jej strony spotkało mnie już milion przykrości;(.

Gość gość
Z powodu ostatniej przykrości schudłam 4 kilo w 2 dni-wyglądam juz jak kościotrup;(. Ja mam właśnie miękkie i to i to więc dlatego pytam się-jak przestać się przejmować jakimś imbecylem.

Gość gość
I to tylko ta osoba.

Gość gość
Czy jesteś z Pelplina ?