Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy wazne

Polecane posty

Gość gość

Hej mam nietypowe pytanie opowiem wam swoja historie tylko mnie nie potepiac prosze :( wiec mam meza w lipcu bralam tabletki anty tylko od jakies 7 dni zeby okres przesunac powinnam dostac 29 lipca max 1 dostalam go 4 sierpnia kochalam sie z mezem w tym czasie kiedy mogla wystapic owulacja czy miesiaczka mogla ja przesunac skonczyla mi 10? Jak to jest ?

Gość gość
kochana, niezrozumiale napisałaś o tych tabletkach (zwracaj uwagę na interpunkcję). Czy brałaś tylko 7 dni? Ja tabletki brałam dobre parę lat temu, ale z tego co pamiętam, to żeby przesunąć okres, trzeba tabletki brać dłużej niż trwa cykl, a nie krócej. Ale nie z wszystkimi tabletkami można tak postąpić (tylko z tymi jednofazowymi). Generalnie tabletki blokują owulację. Radzę zgłosić się do lekarza i nie eksperymentować na własną rękę.

Gość gość
Nie moge kurde odposywac cos nie wiem czenu

Gość gość
7 dni bralam ja musze to wiedziec kiedy ta owulacja mogla nastapic musze

Gość gość
Hej odpiszcie prosze

Gość gość
nikt ci tego nie wywróży na forum. Moze dopiero bedziesz miec oeulacje. Moim zdaniem postapilas niewlasciwie biorac tabletki tak krotko. Wszystko zalezy od tego jakie tabletki bierzesz. Ulotke w ogole czytalas? Uwazaj, bo ktos ci napisze, ze wszystko jest, a potem okaze sie ze jestes w ciazy. Lepiej idz do lekarza, bo sobie problemow narobisz. Takie rzeczy jak przesuwanie miesiaczki to z lekarzem sie uzgadnia.

Gość gość
Owulacje mialam napewno ale nie wiem kiedy mogla byc

Gość gość
A skąd ta pewność? Przy takiej zabawie z anty mogłaś rozregulować cykl i mógł być bezowulacyjny.

Gość gość
No bo wiem tylko nie wiem kiedy mogla nastapic czy wczesniejCzy pozniej