Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfowa niania

Jestem ciekawa jakby się te wszystkie łajdaczki zachowały, gdyby

Polecane posty

Świętość, chyba żartujesz :D :D :D zwłaszcza morderczyni, która nie chce dziecka nosić tylko dlatego bo dziecko ma urodzić się chore. Ja bym nawet zapłaciła kilku chłopom, która chciała biednego Chazana wrobić, żeby ją pobili i zgwałcili. Sama bym jej przystawiła nóż do gardła, a na koniec skopała jak psa.

Gość Panoramix_
Daj tam w tych myślenixach komuś d**y bo ci hormony szaleją:classic_cool:

Gość SaraWawaaaaaa
Moim zdaniem, twierdzenie że zgwałcona kobieta ma obowiązek urodzić jest na poziomie uposledzenia umysłowego lub twierdzenie bezpłodnej kroowy która twierdzi ze kazda inna kobieta ma obowiązek rodzić dzieci by oddac je tym "wspaniałym" którzy na dziecko czekają :o nie wiedząc czym tak naprawdę jest ciąża. Za gwałt powinna być kara śmierci przez powieszenie na środku rynku w każdej większej miejscowości. A gdyby nie antykoncepcja kobieta do 30r zycia miałaby z 8 dzieci.

Gość gość
smerfowa to infantylna, małointeligetna kobieta. niech Ci zycie lekkim będzie z takim uposledzeniem i małomiasteczkowym podejsciem.

Gość gość
Przecież to ten gej z głównego 23latek z patologii.

Gość gość
Świętość, chyba żartujesz smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif zwłaszcza morderczyni, która nie chce dziecka nosić tylko dlatego bo dziecko ma urodzić się chore. Ja bym nawet zapłaciła kilku chłopom, która chciała biednego Chazana wrobić, żeby ją pobili i zgwałcili. Sama bym jej przystawiła nóż do gardła, a na koniec skopała jak psa. Wyniki mojej matury, którą otrzymam w czerwcu 2015 roku. Pisemna część to język polski 44%, angielski 30%, matematyka 30 %, Ustna część to: język angielski 30%, język polski 75% Te wyniki matury sa najlepszym podsumowaniem twoich inteligentnych wypowiedzi. Szkoda, ze jestes za glupia, zeby zauwazyc ironie :-)

Gość buahahaha
co mnie dziwi to fakt, ze osoby tak walczace z aborcja nie walcza rownie zazarcie o edukacje seksualna i dostepnosc nowoczesnej antykoncepcji skala aborcji bylaby duzo mniejsza ba, z nimi czesto rowniez walcza