Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfowa niania

Jestem ciekawa jakby się te wszystkie łajdaczki zachowały, gdyby

Polecane posty

był kompletny zakaz aborcji. Nawet z takich powodów jak a. zagrożenie życia b. upośledzenie płodu c. gwałt, kazirodztwo lub nieletnia I gdyby był kompletny zakaz aborcji a państwo pilnowałoby małe suki (14-15 lat ciężarne i ich rodziców, którzy nie upilnowali córki), by tę ciąże lafirynda donosiła. A jeśli doszłoby do usunięcia ciąży to kobieta dostałaby dożywocie (nawet 13 latka), nawet gdyby ciąża była wynikiem gwałtu, z aptek zniknęły wszystkie środki poronne bo byłby nalot na aptekę co 3 dni. Cieszyłabym się, jakby takie prawo powstało.

Gość gość
Byloby przeludnienie i szpitale nie wyrabialby by z pacjentami. Lekarze robiliby na 5 etatow. Ale, szkoly bylby pelne, mnostwo placowek nowych zostaloby otwartych. Ludzie mieliby prace w edukacji i byc moze lafiryndy zastanowilyby sie 2x zanim by sie puscily:-)

Gość gość
masz rację niech rodzą dzieci upośledzone - tylko kto się nimi zajmować będzie? bo przecież nie 13 letnia matka lafirynda. Kto będzie płacić za ich rehabilitację i na utrzymanie bo przecież 13 letnia matka lafirynda nie ma dochodu. I masz rację że lafiryndy które zostały zgwałcone (bo przecież same tego chciały) niech rodzą dzieci - ale myślę że sprawcom tych gwałtów trzeba wówczas narzędzie gwałtu obciąć i patologii byłoby mniej. Przede wszystkim autorko tematu nie miałabyś takich problemów :P

Gość gość
jestem ciekaw jakbyś się cieszyła gdybyś została zgwałcona i byś zaszła, gdyby dziecko już w łonie było totalnie zdeformowane i niezdolne do życia, ciekawe...

Gość gość
jakie państwo? skąd ni by państwo te pieniądze ma? przecież to są NASZE pieniądze, pal licho, że twoje, z nimi rób co chcesz ale nie życzę sobie żeby państwo za MOJE pieniądze wprowadzało takie poronione pomysły, na dodatek kosztujące krocie

Gość gość
Moherowa suka. Na lafiryndy najeżdża, a jak widzi papieża w TV to ma mokro w kroku. Dałabyś się zasadzić w kakao Janowi Pawłowi drugiemu, przyznaj?

Dlatego powinni zrobić domy dziecka dla osób z zespołem downa lub innym upośledzeniem, dzięki czemu dziecko miałoby normalny start w życiu, żyłoby tam sobie.

Gość gość
Z tymi domami popieram- zamkneliby Cię nawet nie stawiając diagnozy.

Gość gość
smerfna nianiu, a jak by okazało się że twoja 13sto letnia córka zaszła by w ciążę to też byś od suk i lafirynd wyzywała?

Gość gość
Polska jest na szczescie krajem wolnym - tzn. nikt nikogo nie zmusza do seksu, do antykoncepcji, do aborcji. Kazdy moze sam decydowac o swoim postepowaniu, zgodnie ze swoim systemem wartosci. Jako chrzescijanka mam okreslony system wartosci (religijnych) i zyje zgodnie z tym systemem. To moja wlasna, wolna decyzja. Taka czy inna zasada nie musi byc umieszczana w kodeksie karnym - jakim prawem ? Dlaczego moje zasady i moj system wartosci ma byc obowiazujacy dla innych ?

Gość gość
Chora jestes. Ktos jej sie spytał czy wow co to gwałt. Smerfetka napewno widziała sie w lustrze i wie ze jej to nie grozi. Jak ktos chce usunąć dziecko to jego sprawa nie twoja.

Gość gość
smerfowa niania, wlałabyś ale wychowywać byś musiała, babcią byś była.

Gość gość
Haha zamkneli by ja w domu opieki dla debili bez diagnozy nawet :D ni to sir usmialem bardzo trafny komentarz dla mnie adopcja dzieci przez pary homo to totalna pomylka ale kobiet jak ona powinno sie zamykac w jakis pomieszczeniach bez klamek aborcja to normalna rzecz jak dla mnie zaczyna sie jyz na wyjeciu penisa z cipki w momencie wystrzalu brania tabletek anty itd po usuwanie plodu ktory jeszcze nie jest dzieckiem:)

Poza tym to co się dzieję w tym kraju nie jest normalne, narobili typu urzędy skarbowe, zusy, urzędy pracy a ja bym zlikwidowała te urzędy i po prostu dała te pieniądze bezrobotnym, które zarabiają urzędasy k***sy.

Gość gość
Twoje jedyne zyciowe osiagniecie to zdawanie matury po 25 razy. Takze na powazne tematy sie dziecko nie wypowiadaj. Dzieci i ryby glosu nie maja w sprawach doroslych.

Gość gość
Co by się stało... Drastycznie wzrosłaby ilość dzieciobójczyń, domy dziecka byłyby przeładowane niechcianymi smykami. Sporo dzieci byłoby wychowywane przez matki które nie dają się do tej roli lub nie mają warunków.A to oznacza bicie, złe traktowanie czy też życie w skrajnej nędzy. Kobiety zmuszane do rodzenia dzieci chorych i zdeformowanych wpadałyby w depresję a ich maluchy umierałyby w strasznych cierpieniach (chodzi mi w tym momencie o wady letalne). Smyki z wadami typu zespół Downa czy innym upośledzeniem najczęściej zostawiane by były w szpitalu lub w okienkach życia. Matki które zdecydowałyby się podjąć opieki - całe życie walczyłyby o każdą złotówkę albo godzinę terapii. Teraz już jest ciężko bo państwo nie ma kasy więc co by było gdyby ilość takich dzieci gwałtownie wzrosła? kto by im pomógł? A zmuszanie do przebycia ciąży zgwałconych? Zapewne sporo z nich nie doczekałoby porodu. Popełniałyby samobójstwa.

Gość gość
Smerfowa, zagmatwajmy trochę: "To bym tak nastolatce wlała, żeby się przez ruski miesiąc nie pozbierała." A gdyby ojcem był Twój mąż?

Gość przykra sprawa
"anty itd po usuwanie plodu ktory jeszcze nie jest dzieckiem" Gościu coś ci się pomieszało, płód nie jest dzieckiem i człowiekiem??????!!! To w morde jeża czym jest????? Zwierzątkiem ???? zabawką???? W kontekście twojego rozumowania (i pewnie miliona innych ludzi też) jabłko, które zaczyna rosnąć na drzewie po zapyleniu przez pszczołę nie jest jeszcze jabłkiem. dopiero jak urośnie i będzie gotowe do zerwania, to będzie jabłko. zgadzam się z autorką częściowo, wiadomo z przyczyn takich jak uszkodzenie płodu, gwałt, prawo pozwala usuwać ciąże i to jest ok, ale np jak małolata, albo co gorsza dorosła kobieta wpadnie i mówi, że chce usunąć ZDROWE DZIECKO bo jest "NIEGOTOWA" i chce się jeszcze "WYSZUMIEĆ I DOJRZEĆ" albo że nie ma pieniędzy na wychowanie, i co gorsza naprawdę dokonuje aborcji gdzieś tam cichaczem - no to ludzie!!!!! Scyzoryk się w kieszeni otwiera. Powinno być takie coś karane jak dzieciobójstwo, I nie piszcie, że to jej sprawa, i może zrobić co chce ze swoim ciałem, bo w tym przypadku to nie prawda. Tu nie chodzi o tatuaż, tylko o żywą istotę. Wiecie wczoraj na polsat cafe leciał taki program w którym pokazywali młodą brytyjke która urodziła dziecko, ale nie chciała się w ogóle zajmować tym dzieckiem, miała je po prostu w nosie, Poszła na imprezę, dziecko oddała rodzinie przyjaciółki żeby się nią na ten czas zaopiekowali, ale na następny dzień nie przyszła po to dziecko, tel wyłączyła i w końcu ta rodzina musiała osobiście odnieść niemowlaka matce, bo ona miała je gdzieś. A co gorsza matka tej dziewczyny wcale nie była lepsza, bo chciała wyrzucić ją z domu razem z niemowlęciem, ponieważ nie radziła sobie z macierzyństwem i chyba przez to chciała ich zostawić samych po to aby się ta dziewczyna nauczyła sama zajmować córką. Nie wiem co było dalej bo przełączyłam, ale nie wyobrażam sobie żeby 16sto latka sobie sama poradziła i to z takim nastawieniem. I pewnie napiszecie że właśnie z tego powodu powinna ciąże usunąć bo małolata,, bo by się nie zajmowała itd, ale przecież mnóstwo par czeka na dziecko, i właśnie dzięki takim nastolatkom nie jedna para miała by w końcu upragnione dzieciątko. Szkoda że tak się dzieje, ze ci co chcą to nie mogą, a ci co mogą to nie chcą i usuwają ciąże, albo mają dziecko w nosie, albo zabijają po urodzeniu.

Gość gość
Autorko,jestes idiotką. Ja usunęłam legalnie i za darmo i jestem zadowolona,bo mam prawo decydować o swoim życiu!

Gość gość
Ty wyżej w internecie nie jest się mimo wszystko anonimowym, ja na twoim miejscu bym się do tego nie przyznawała nikomu, nawet forumowiczom, bo i czym tu się chwalić???? Jak już to zrobiłaś to język za zębami.

Gość gość
17:29 Czemu język za zębami? Mieszkam w cywilizowanym kraju w którym aborcje są NORMALNĄ rzeczą którą wykonuje kobieta legalnie na koszt służby zdrowia. Tu każdy ma prawo decydować o swoim życiu,o swoim ciele,a nie tak jak w PL,że aborcja jest nielegalna. Polska jest zacofana jeśli chodzi o prawa człowieka.

Gość gość
Kobieto jakim jezykiem ty mowisz o kobietach. Suki, lafiryndy.itd. Jestes taka przeciwniczka aborcji. a wiesz ze aborcje wymyslili juz u zarania dziejow. to nie jest wynalazek ostatniego 30-lecia. Tyle pokolen przed nami sie z tym zmagalo. a zwyczaj w ludzie przetrwal. daruj sobie te wyzwiska. Zmow koronke do milosierdzia Bozego i zaraz potem ogladaj ,,Moda na sukces<< . tam sie nie skrobia, tam sie pier... i rodza na potege dla kazdego kto tylko je wyr... . Teraz powinnam cie wyzwac....

A co to kobieta to jakaś świętość. W niczym nie widzę różnicy między Waśniewska a aborcjonistką. Waśniewska zabiła dziecko a jej biedny mąż został przez nią skrzywdzony.

Gość gość
Tak kobieta to swietosc. Ja widze roznice miedzy Wasniewska a aborcjonistka. Kobieta to znaczy wiele. Ale tylko dla ludzi inteligentnych, a nie dla polglowkow.