Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w tym jest zasadność tematu

wprawdzie operacja się udała,ake pacjent zmarł bo nie chciał żyć

Polecane posty

Gość w tym jest zasadność tematu

Człowiek przechodzi pierwsze stadium umierania i zapada w stan śmierci klinicznej – w tym momencie słyszy głos lekarza oznajmującego zgon. Po chwili dociera do niego nieprzyjemny dźwięk określany jako buczenie lub głośne dzwonienie. W tym samym czasie odnosi wrażenie przemieszczania się w tunelu. Uświadamia sobie, że przebywa poza ciałem, jednak w bezpośredniej bliskości tak, że może je obserwować, a także próby jego reanimacji – zwykle doznaje wtedy szoku nerwowego. Opanowuje się po chwili, przyzwyczajając do nowych warunków, zauważa, że posiada pewną formę cielesną o zupełnie odmiennej naturze. Wkrótce pojawiają się inni, często zmarli krewni z chęcią pomocy. Pojawia się także świetlista postać, emanująca miłością i ciepłem, która bezsłownie zadaje pytania na temat jego życia, pomagają w jego ocenie poprzez panoramiczną projekcję wydarzeń z przeszłości. W pewnym momencie osoba będąca w stanie śmierci klinicznej zdaje sobie sprawę z istnienia granicy, uzmysławia sobie także konieczność powrotu do życia – pomimo, że przepełniona radością i spokojem pragnie pozostać w takiej formie. Wkrótce próby reanimacji przynoszą efekty, a człowiek powraca do życia.

Gość gość
Ja widziałam Jezusa to jest mega ale nie miałam śmierci klinicznej

Gość gośćula
ja widziałam nawet dwóch jezusów ,też wielkich,jeden w rio ,a drugi jeszcze większy w świebodzinie ,ale jak to się ma do tematu? Nie założyłam wątku bo jestem jak myślicie ortodoksyjną katoliczką, a po to że całkiem niedawno była afera w szpitalu gdzie neurolog po operacji wycięcia guza mózgu rzekł słowa jak w temacie...

Gość gość
ja też nie jestem katoliczką ale widziałam prawdziwego Jezusa tego z Nazaretu normalnie żywego rozumiem więc ludzi czemu nie chcą wracać na tą planetę i do ciałka