Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce usunac a sie boje

Polecane posty

Gość gość
a nie masz rodziców żeby ci pomogli? Przecież ludzie rodzą dzieci nawet sporo młodsi i prowadzą normalne życie.

Gość gość
Przestan pisać o śmierci. Domyślam się co teraz przeżywasz ale potrzebujesz tylko wsparcia

Gość gość
Ja niw wiem co robic nie o to chodzi ze nie mam rodzicow mam ale barfzo kocham swojego chlopaka ale nie wiem czy to jego nie chce go stracic nie zdradzilam go .....

Gość gość
Facet powinien cię wspierać bo to jest problemem a nie pieniądze. Zostaw maila do siebie

Gość gość
Siada mi psycha ty zostaw ja napisze

Gość gość
Musze poczte zalozyc nie moge sie zalogowac

Gość gość
I jak ci idzie? Tylko proszę wyrzuc te tabletki, nie rób nic głupiego :(

Gość gość
11 tydzien to 'duza ciaza' wiec nie wiem czy pojdzie ci tak latwo z jakimis tabletkami z netu . Co innego jak bys byla w 4 -5 tygodniu . Cos ty te 11 tygodni robila , nie wiedzialas ze jestes w ciazy. ?

Gość gość
Jak dla mnie to zachowujesz się jak nastolatka... Nie można usuwać ciąży przez złe samopoczucie, Ty nie podałas żadnego konkretnego powodu! Wyrzuty sumienia mogą Cię dręczyć do końca życia jak usuniesz, jestem pewna że jak urodzisz to pokochasz dziecko, to jest cześć Ciebie, jego serce bije pod Twoim sercem! Potrzebujesz rozmowy z kimś bliskim lub z psychologiem!

Gość gość
Ja pierdziele !!! Jaka Ty glupia jestes !!! Ja urodzilam syna (tez wpadlam) gdzie ledwie wiazalismy koniec z koncem, mielismy po 22 lata, maz zaczal szkole, ja studiowalam (studia przerwalam) , kopnelismy sie w tylki, poszli do roboty, dalismy rade i nawet do glowy by mi nie przyszlo zeby usunac dziecko !!! Przezylismy, szkoly skonczylismy pozniej, dobrze zarabiamy, a nasz syn to najwiekszy skarb na swiecie, obecnie drugi jest w drodze

Gość gość
urodzisz i sprzedasz

Gość gość
jaka jest twoja sytuacja? nie masz znikad pomocy? odezwij sie prosze :(

Gość gość
Nie rob tego bedziesz zalowac cale zycie pomysl sobie ze ciebie twoja mama tez mogla zeszkrobac ..daj szanse dziecku zawsse mozesz zostawic wcszpitalu ale bedzie zylo!!!

Gość gość
Nie bede tego robic juz zdecydowalam:*) temat zakonczony

Gość gość
opisz swoja sytuacje, na pewno znajdzie sie ktos kto tobie tutaj pomoze, moze oszustow tutaj sporo, ale sa mamy, ktore maja dobre serce i cos tobie podesla :) sama wyslalam kobieta stad dwie paczki, a moja znajoma dostala tez kilka, takze wystarczy spytac :)

Gość gość
oddaj do adopcji, wiele rodzin pragnie dzidziusia a on nie jest winny ze zyje w Tobie a Ty go nie chcesz

Gość gość
A po co bede oddawac juz mi wybilyscie z glowy flupoty