Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma pokryć koszty w tym przypadku ?

Polecane posty

Gość gość

Witam napisze szybko i proszę o szybką odp. Mój llaptop był oddany do naprawy wczoraj dowiedziałam się że odmówiono mi naprawy go. Bo laptop został zalany. I zastanawiam się kto w tym przypadku pokrywa koszty doręczenia mi go ?

Gość gość
A kto ma pokrywać? Ty, bo to twój sprzęt

Gość gość
A jakie to są koszty orientuje się ktos ?

Gość gość
Koszt przesyłki kurierskiej? Zależy od firmy. Zorientuj się jakim kurierem pójdzie i zapytaj tam.

Gość gość
A czy serwis jakiś kosztów sobie nie policzy ? Dodam że nie wiedziałam ze laptop był zalany i prawdopodobnie ktoś z domowników był taki mądry

Gość gość
A czy serwis jakiś kosztów sobie nie policzy ? Dodam że nie wiedziałam ze laptop był zalany i prawdopodobnie ktoś z domowników był taki mądry

Gość gość
Najprościej jest zapytać się w serwisie:) Pewnie masz nr tel...zdzwoń ,zapytaj:)

Gość gość
No tak wiem. Tylko laptop już został wwysłany ją nie mogę przesyłki monitorować i nie wiem ile kasy szykować. W serwisie za naprawdę chcą 750 tyle się dowiedziałam ale nie naprawili go a czy da się tego laptopa uratować ? Może jakieś czyszczenie ? Jakiego koszty podobno do płyty głównej dostał się płyn da radę wyczyścić płytę główną ?